- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
geosz
tag
Sziasztok,
X3-ban csináltam egy 4 nyelvű 172 oldalas katalógust, ahol a nyelvek külön layeren vannak. Csináltam hozzá egy macrot, hogy ne laponként egyesével kelljen a layereket végig kattogtatni, hanem egy gombnyomással, globálisan tudok a nyelvek között tetszőlegesen váltani.
A gondom, hogy ez a macro X6-ban nem működik, más a szintaktikája is.
Az alábbi kód az angol magyar váltást csinálja:
Private Sub CommandButton1_Click()
'
' Recorded 2013.04.24.
'
' Description:
ActiveDocument.Pages(0).Layers("angol").Visible = False
ActiveDocument.Pages(0).Layers("angol").Printable = False
ActiveDocument.Pages(0).Layers("magyar").Visible = True
ActiveDocument.Pages(0).Layers("magyar").Printable = True
ActiveDocument.Save
End SubX6-ban mi lenne a megfelelő kód helyette?
Üdv geosz
-
geosz
tag
Sziasztok!
Van egy 160 oldalas katalógusom Corel X3-ban, kb. 600 db csatolt bitképpel. Át kell raknom a képeket egy másik mappába, de így a hivatkozások nem lesznek jók. Van-e lehetőség rá, hogy ne egyesével kelljen az elérési utat módosítani a hivatkozás kezelőben, vagy így jártam?
-
geosz
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kinézetben és nyomtatásban van-e különbség ha a Corel .cdr-be beillesztem az importált képet vagy csak külső hivatkozásként csatolom?
A másik kérdés, ha háttér nélküli psd mögé vonalas rajzot teszek, a vonalakat ott is kitakarja a psd ahol elvileg üres a háttér és a képen nincs semmi. Eddig ezt macerácas úgy kerültem ki, hogy görbévé alakítva a kép "keretét" hozzáadogattam pontokat és a görbét a tényleges kép körvonalához húzogattam.
Van ennél elegánsabb és főleg gyorsabb (jobb) megoldás? -
geosz
tag
Sziasztok!
Van egy Corel X3-mal készült 160 oldalas katalógusom, 4 nyelvű változatban.
A nyelvek angol, magyar, német, orosz külön rétegen vannak csakúgy mint a képek, rajzok.Régebbi verziónál a mester rétegen lehetett kapcsolgatni, elrejteni a rétegeket.
X3-nál ez megváltozott. Tudtok-e valamilyen gyorsabb megoldást annál, hogy egyesével végigmegyek a 160 oldalon és kikapcsolom azokat amelyikek nem kellenek? Makróval megoldható-e (igaz az meg nem erősségem) vagy csináljak annyi cdr állományt ahány nyelv van?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest