- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene.
Miként tudnék leggyorsabban kicserélni egy kb. 250 oldalas anyagban (így kaptam) az összes oldalon a betűtípust és a méretét is?
Esetleg pdf-ben egyszerűbb lenne?
Köszi -
Komi28
senior tag
Ige, ha behúzom akkor is ha importálom akkor is
PS-el megvágott képpel, sima netről leszedett, fotozott képpel is próbáltam
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Corel 12 Win7 64 bit alatt fut rendesen? Én feltettem de ha megnyitom és importálok egy képet bezárja magát a progi. Próbáltam kompatibilitással is xp sp 2-3-al de azzal sem jó.
Tudom van már corel 7 is de én ezt szeretném itthon használni
Ja feltettem a x7 verziót de pár nap múlva már nem lehetett menteni és bezárni sem csak feladatkezelőből -
Komi28
senior tag
Színátmenetből készíts képet, árnyékból is készíthetsz képet és ha így sem megy gruppold össze az eredeti képpel. Lapméretre ráfért az anyag vagy nem a lap mellé tetted?
(sajnos volt már rá példa, hogy valaki két napig szenvedett vele és nem a lapon volt)
Esetleg object managerben nem vetted ki a nyomtatást? -
Komi28
senior tag
Ps-ben ha megcsináltad akkor icc profil nélkül csináld és azt tedd át corelbe. Corelbe viszont meg kell nézni mire van állítva a nézeti képed.Tools-color management-itt nézd meg. Nyomdai kimenetnél, ha pdf-ben kell akkor a publis to pdf- itt a pdf/x-1a válaszd majd ezen belül a settingsben-görbittesd le a szöveget, ha van benne, itt megadhadsz neki kifutót, jeleket stb. általában ezt a beállítást elfogadja minden nyomda.
-
Komi28
senior tag
Sajnos nem vagyok egy excel guru (egyáltalán nem értek hozzá és nem is szeretem) esetleg elárulnád a titkot? Ha nem publikus jöhet priviben
Utánna majd egymás mellé teszem a szöveggel, de az is elég necces lesz mert adott méretű helyre kell betenni és ha a termék nem fér ki akkor a második sorral kell egy vonalba tenni. Nehéz mert minden héten minden változik csak az excel és az adott hely a tuti. -
Komi28
senior tag
válasz
zzolika #1498 üzenetére
Szomorú az benne, hogy hetente ismétlődő meló
(étlap)
Hiába mondom csinálja máshogy, nem akarja mert így neki egyszerűbb
Elméletileg kellene honi, próbáld meg word-ből notepadra majd onnan corelba betenni. Általában úgyis másik betüvel kell szerkeszteniha meg nem akkor timesnewroman ce aztán annyi.
Egyszer ment a rádióban egy reklámszöveg és azt szerette volna betenni egy újságba
Kértük, hogy hozza el, erre azt mondta hallgassuk a rádiót, vegyük fel és játszuk le annyiszor, hogy letudjuk írni.
Első elmondta és poén volt, de hamar kiderült véresen komolyan gondolja -
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Exceles fájlból átteszem a szöveget, de úgy van megszerkesztve, hogy tele van szóközzel. Nos én megformázom, de a sok szóköz nem kellene csak egy tabulátor. Miként lehetne legegyszerűbben és gyorsan(akár valamilyen automatikusan cserélve) kiszedni a szóközöket, hogy ne maradjon egy sem? Szóközök a sorokban változó mennyiségüek. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest