- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Xanderas #3424 üzenetére
És mi nem jó benne? Egyáltalán mi nem lehet nem jó? Ez egy egyszerű alakzat és mint említettem, amit valamikor kivág. Ha a felső alakzat lelóg a boszorkányról, akkor pedig minden alkalommal megcsinálja.
Ráadásul ez csak egyetlen példa a sok közül, 20 éve is ilyeneket csinált a Corel, csak az utóbbi évben egyre többször.
Zzolika javaslatára megfordítottuk a görbe irányát és ez megoldotta a problémát. Más is ugyanezt tanácsolta, mondván, hogy ez sokszor működik, de nem mindig.Egyébként megfogtam a boszit, és Illustratorban az összes módszerrel sikerült kivágnom, még akkor is, ha előtte Corelből mentettem *.ai-t. Akkor mi a probléma az alakzattal?Értem, hogy különböző trükkök tárházának valamelyikével majd lehet fog működni a dolog, na de ez elég komolytalan így. (Nyugi, Illustratort is tudom "szidni". Egyébként meg nem is igazán szidás, mivel csak a tényeket írom, ugyanazokat, amelyeket mások is tapasztalnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest