- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nem lehet hogy olyan régebbi cdr-t nyitsz meg, aminek a Pantone palettája már nincs benne az újabb Corelban? (C, CV, CVC végződés) A régiben meg valahogy be van ágyazva és azért ismeri fel jól a színt?
Erre szokták a trollok mondani, hogy szar a Corel, használj Illustratort![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem teljesen jó a kompatibilitás a régi verziós fileokkal. Nekem van olyan régebbi (7-es vagy 9-es?) Corelben készült sablonom, amiben van 8 db guide és percekig tart amíg megnyitja az X4
-
GerdaCs
újonc
nem lehet, hogy valami direkt szín? Esetleg szimbólumként kezeli? Csak találgatok, nekem a direkt színnel volt egyszer kalandom, a szitaüzembe elküldtem a kapott vektoros logót, ami nálam bordó, a végterméken pedig fekete nyomat volt. Nekik pedig kék kellett volna. Utána jöttünk rá, hogy direkt színt használtak, az kavarta meg a dolgokat.
(pedig ha jól tudom a direkt színnek pont az lenne a lényege, hogy tuti színegyezést garantál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)