- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nem lehet hogy olyan régebbi cdr-t nyitsz meg, aminek a Pantone palettája már nincs benne az újabb Corelban? (C, CV, CVC végződés) A régiben meg valahogy be van ágyazva és azért ismeri fel jól a színt?
Erre szokták a trollok mondani, hogy szar a Corel, használj Illustratort![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem teljesen jó a kompatibilitás a régi verziós fileokkal. Nekem van olyan régebbi (7-es vagy 9-es?) Corelben készült sablonom, amiben van 8 db guide és percekig tart amíg megnyitja az X4
-
GerdaCs
újonc
nem lehet, hogy valami direkt szín? Esetleg szimbólumként kezeli? Csak találgatok, nekem a direkt színnel volt egyszer kalandom, a szitaüzembe elküldtem a kapott vektoros logót, ami nálam bordó, a végterméken pedig fekete nyomat volt. Nekik pedig kék kellett volna. Utána jöttünk rá, hogy direkt színt használtak, az kavarta meg a dolgokat.
(pedig ha jól tudom a direkt színnek pont az lenne a lényege, hogy tuti színegyezést garantál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Borderlands 4
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)