- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nem lehet hogy olyan régebbi cdr-t nyitsz meg, aminek a Pantone palettája már nincs benne az újabb Corelban? (C, CV, CVC végződés) A régiben meg valahogy be van ágyazva és azért ismeri fel jól a színt?
Erre szokták a trollok mondani, hogy szar a Corel, használj Illustratort![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem teljesen jó a kompatibilitás a régi verziós fileokkal. Nekem van olyan régebbi (7-es vagy 9-es?) Corelben készült sablonom, amiben van 8 db guide és percekig tart amíg megnyitja az X4
-
GerdaCs
újonc
nem lehet, hogy valami direkt szín? Esetleg szimbólumként kezeli? Csak találgatok, nekem a direkt színnel volt egyszer kalandom, a szitaüzembe elküldtem a kapott vektoros logót, ami nálam bordó, a végterméken pedig fekete nyomat volt. Nekik pedig kék kellett volna. Utána jöttünk rá, hogy direkt színt használtak, az kavarta meg a dolgokat.
(pedig ha jól tudom a direkt színnek pont az lenne a lényege, hogy tuti színegyezést garantál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)