- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerdaCs
újonc
nem lehet, hogy valami direkt szín? Esetleg szimbólumként kezeli? Csak találgatok, nekem a direkt színnel volt egyszer kalandom, a szitaüzembe elküldtem a kapott vektoros logót, ami nálam bordó, a végterméken pedig fekete nyomat volt. Nekik pedig kék kellett volna. Utána jöttünk rá, hogy direkt színt használtak, az kavarta meg a dolgokat.
(pedig ha jól tudom a direkt színnek pont az lenne a lényege, hogy tuti színegyezést garantál)
-
GerdaCs
újonc
Már átnyálaztam az összes beállítást, nem találtam semmit, erre vonatkozóan, persze lehet, hogy én vagyok vaksi.
jhos910, köszi a tippet, valóban működik, köszönöm!
Met igazad van, azért idegesített, mert eddig annyira egyszerű volt, így a jhos910 által ajánlott megoldás eszembe sem jutott, mondhatni fától nem láttam az erdőt, pedig minimum 10 éve használom a Corelt.Mégegyszer köszi a segítségeteket!
-
GerdaCs
újonc
Próbaverziót használok, nem engedi rá a javítást. Igen a régebbi verziókban tökéletesen működik. Úgy tűnik maradok a X4-nél. Csak egyre több anyagot kaptam ebben a formában, gondoltam átállok. Vannak benne jó újítások, de nekem ez egy nagyon alapvető probléma, úgyhogy egyelőre felejtő.
Azért köszönöm!
-
GerdaCs
újonc
Sziasztok!
Feltettem az X7-es Corelt és van vele egy problémám a szöveg görbévé alakításakor, mégpedig, hogy alapból kombinálja az egymást fedő részeket. Ez mondjuk Helveticanál nem gond, de egy kellően kurflis, írott jellegű betűtípusnál már eléggé az. Van ötletetek esetleg, hogy ezt hogyan lehet kiküszöbölni?
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest