- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
A monitorom nem kalibrált. Készítettem még egy képet, mert a fent linkelt képeket a munkából vágtam ki és nem teljesen vörös színek, ráadásul színátmenet...
De mostanin már 100% vörös. PS megnyit (CMYK), kitöltés vörössel, printscreen. Corel megnyit (icc profil nyomdai feldolgozáshoz bekapcsolva), kitöltés vörössel, printscreen. Corel kép mentése pdf/x-1a, adobe-ban pdf megnyit, printscreen.
Mindhárom printscreen-t bedobtam ps-ben (RGB) egy lapra, így tökéletesen megtartja azokat a színeket amit az egyes programokban láttam a monitoron - ps-ben, corel-ban, pdf nézegetőben - Jól látszik, hogy nagyok az eltérések. Corelban a vörös, narancsként jelenik meg. De miután elmentem pdf-ben már rendben is van. Szinte tökéletesen egyezik ps-ben látott színnel.
És ha ez nyomtatva olyan lesz mint amit corelben látok icc profil alkalmazása mellett, az egyáltalán nem jó, mert az narancs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest