Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
a distillert már intézem

akkor most prn vagy ps legyen inkább?
ezt a scitex vip2 l2-t meg honnan szedjem le? És mivan, ha a filmeseknél meg nem ilyen van? Hogy lehet azt beállítani hogy file-ba nyomtat?
Akkor ez a device independent postscript az így nem elég?
Túl sokat kérdezek?
az office bigyót eddig sem használtam, mire nem is tudom mire való, de szerintem ezután sem lesz rá szükségem. ezt csak úgy valahogy berakta ide magának, de nem tudom honnan vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi