Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
jhos910
üzenetére
Én nem tudom, hogy miért kell ezt csinálnotok... Én nem vagyok u.n. "grafikus"', ellenben több mint 15 éve vagyok kénytelen dolgozni a corel-el - asszem 6-al kezdtem - mégis folyamatosan bújom a netet újabb és újabb dolgokat ellesni... Másrészről szerintem Te sem születtél úgy, hogy értettél volna bármihez a xaráson kívül... Többek között ezért szoktam le a magyar szakmai topikokról, mert rendszeresen tanúja voltam ilyen hozzászólásoknak, emiatt ma már inkább csak olvasok és nagyon ritkán kérdezek, főleg akkor, ha nincs időm/kedvem keresgélni. Hidd el, hogy mindegyikünk kerülhet olyan szituba, hogy dilettáns egy témában, mégis vmi oknál fogva kénytele improvizálni, még ha annak produktuma esetleg egy 'gusztustalan' logo lesz is, vagy pont a te zsebedből húz ki némi pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő