- iPhone topik
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #168 üzenetére
Egyértelmű hogy időben sokkal több az egyszínes gépecske. Elhiheted hogy ez a nyomdász sem ilyenen dolgozna ha lenne pénze egy négyszínesre.
De ő maszekban csinálja, mivel a nagy nyomda itt becsődölt (de az nem az övé volt, csak ott volt alkalmazott).
Nyilván ebből így nem nagyon lehet gyorsan meggazdagodni.
De ha van egy felesleges négyszínes gépetek, amit nekem akartok adni, akkor elfogadom, addig meg ezzel kell hogy gazdálkodjunk.
Ha olyan nagy darabszám lenne, amit ezzel nem tud időre teljesíteni, azt természetesen visszük máshova, de egyébként meg vagyunk vele elégedve.
Ő is anyázik sokszor hogy itt elcsúszik, ott elmászik, szidja a gépet, de aztán mindig megoldja. Csinál ő is sok selejtet, ami kell a beálláshoz, de szerintem máshol sokkal több tüzelő és csomagolóanyag születik
Ez igaz, hogy csak a végén derül ki. Ez maximálisan hátrány, de én még ebben az emberben nem csalódtam. Különben meg sosem fog kijönni ugyanaz a gépből, mint ami a monitoron van. Ez akármilyen nyomtatónál is így van. Meglepetés
Na kicsit eltértem a corelos témától. Nem baj, legfeljebb kitiltanak innen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest