Aktív témák
-
Jóska Pista
csendes tag
Visszaállítottam a feszt azárt egy próba kedvéért, 10perce fut eddig az orthos és az everest+net stb és úgy látom beállt a hőmérséklet 67-69 fok közé. Ez akkor tűrhető ha így futna továbbra is? Ha igen akkor megpróbálom visszafogni a kérdéseket
-
Jóska Pista
csendes tag
kipróbáltam 3.625v-n így az everest tesztek fele failed, szóval az nem elég. a ház egyébként egy aeroengine II, a 2 házban lévő ventivel, a gyári intellel, illetve a kiegészítő asus ventillátorral. szóval szerintetek hogyan tovább?
-
Jóska Pista
csendes tag
Hello mindenkinek. Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Van egy P5B DELUXE alaplapom, C2D 6300as procival. Alapértékeken a magok hőmérséklete 50 fok, ami terhelve(orthos small ffts pri9 illetve everest 3.5) 58fokra nő. Viszont ha 2.8ghzen használom a procit(7x400hmz) 1.4 Cpu Vcore 1.4volton akkor 58fok alapból a 2 mag, illetve terheléssel 5perc alatt felment 67fokra. Mit kellene tennem? Vagy inkább ne is próbálkozzak tuninggal ilyen adatok mellett? Köszi előre is a segítséget!
-
Jóska Pista
csendes tag
hát felvethetem nekik az örökbefogadást ha jó tippeket adtok
mert ahogy olvasgattam kilehet ebből is húzni a 800mhz-et csak ügyesnek kellene lenni ami én nem vok. meg a prociból is szivesen vennék olyan 3-3.5 ghz-et. sztetek összehozható?
-
Jóska Pista
csendes tag
Hello mindenkinek! Abszolut kezdő vok tuning terén, viszont anyáék megleptek egy nagyon óriási jó géppel karácsonyra. Asus p5b deluxe, core 2 duo 6300, 8800 gtx, viszont 667mhz-es
kingmax memória. Sztem a ram eléggé szűk keresztmetszet lehet a tuning során. Mit gondoltok meddig tom húzni így a procit és a ramot? Köszi a válaszokat előre is! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest