Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsltjkby
tag
kösz skacok.. amúgy e5200-őt vettem volna karácsony elött csak elvitték az összeset a boltból mondom én meg nem várok újévig szünetbe játszani akarok xD elötte 3-as p4 volt mondom az a 8800GT-hez elég karcsú.. még ez is.. de már egy fokkal jobb.. akkor van egy E6400-em eladó
xD kinek kell? 
-
zsltjkby
tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Hát belöttem így is.. de még 1,525V-al se jutok el biosig.. vissza dobja alapra a beállításokat.. lehet tényleg anti tuning procit fogtam ki.. :S lehet eladom és veszek egy E5200-őt.. havernál mikor össze raktam első indításnál belöttem 3g-re azóta úgy van semmi baja.. jó mondjuk az alapból 2,5-ös de ennek is menni kéne legalább 3-at.. én a lapra gondoltam elsőnek hogy ez rev 1.0 az övé meg rev 2.1 de mondták hogy azon nem múlik.. mondom akkor proci csere lesz köszi a tippet ha tudsz valami tippet adni még esetleg akkor írj
-
zsltjkby
tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Szorzót átraktam 8-ról 7-re mert úgy jött ki legnormálisabban a ram
freki 343-on van most csak 2,8 után nem kínlódtam vele inkább menjen alap feszen, kevesebbet is eszik meg nem is melegszik úgy.. pci-e 100mhz (úgy hallottam az a legjobb).. memory multipler 2,4-en így most 823-on megy a 800-as ramom.. többi meg most alap.. -
zsltjkby
tag
válasz
zoo8800
üzenetére
jó azt tudom hogy 45nm-esek mennek annyival.. de amikor havernál az e4500 3,1-et megy 1,4v alatt úgy hogy menne többet csak a 667-es ramok fogják meg.. nállam meg 3g-nél már be se indul a gép (mert tudod giga lapnál vagy lehet a többinél is ha feszt állítassz elindul megáll aztán belövi a feszt aztán indul és jó minden..) na nállam meg újra indul állanódan vagy kékhalál 5 perc után semmi extra nélkül is.. 2,8-on 1,5V-al még megyegetett.. már mint biosba volt 1,5V
Core temp meg 1,3250V-t ír most így snassz egy firefox meg egy foobar msn-nel.. ;)
-
zsltjkby
tag
Olyan kérdésem lenne hogy a Gigabyte P35-DS3 (rev1.0)-ás lapom a 2 magos E6400-nak mért akar alapból 1,3625 voltot adni mikor elvileg 1,1-1,2V-al megy másoknál szinte az összes 2 magos proci.. ebből adódóan nem is tudom 2,8 fölé húzni mert akkor bőven 1,5Vfölött kéne mennie.. 2,8-on is 1,475V-on ment csak.. asszem.. F12-es bios van rajta de ezt valahogy nem értem.. ha van valakinek valami ötlete hogy tudnám 3,2 - 3,4 közt járatni a procit szinte 24/7-be stabilan az nem lenne hátrány ha megosztaná velem hogy is lenne jó.. próbáltam már millió meg egy megoldást bios-ba de nem akart sehogy jó lenni.. 9500-as zalman van rajta szóval még szerintem a hűtés se lenne para.. pls help
csáó
-
zsltjkby
tag
hali
sima p35-ds3 vagy ep35-ds3? mert nem mind1.. az újabb rev2.1-es lappal havernál egész jól ment a proci viszont nállam a rev 1.0-ás lappal amitl átsz ott van a plafon.. ill neked hány volton megy a proci meg stb stb.. pls írj már le mindent hogy mi hogy van belöve... én 3g-t se értem el normálisan.. thx elöre is..
pás
-
zsltjkby
tag
hello everybody.. újjabb fejlesztés újabb "hiba"?!.. E6400 2,6-ra felhúzva.. működik.. mondom húzok még rajta.. mostmár akár mennyire húzom bekapcsnál csak alap órajelet ír.. everestbe alap órajel.. játékba bárhol alap óra jel van.. érezhető játékba is.. WTF?? valakinek valami tipp? bios-t is frissítettem.. de azzal se lett semmi.. F14c van már fenn.. nem értem mi a bánat van.. ha már 2,6-on menne újra már nem volna egy uccsó szempont.. de így 2,1-en elég tréé..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
xD kinek kell?