Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Gondolom 2 magra gondolt..(az első képen csak 1 látszott) Attól függ, hogy dob el. Ha pici kell neki (pl. ahogy írtad 25 perc ok)s 1 mag hibázik..akkor beállítással lehete kisérletezni, ha így érted. (persze ha lusta az ember-én az vok-), lehet több feszt adni.
Recon: [parasztosan..] és [profin]
Hozzátenném: Mivel NINCS 2 u.úgy legyártott alkatzrész, nincs 2 tök 1forma lap,proci stb..Ezért Nincs recept, csak halvány támpontok. Próbáltam rájönni, hónapok alatt se sikerült.Azért is linkeltem egy régi hsz-omat, tökölni kell vele. A cikk jó, ha többször elolvastam értettem is kb, de nem biztos, h mindíg u.úgy alkalmazható. Procik:IP35-ben a 2xxx le se szarta, ill. ha módosítottam szarbb lett.A nagyobb procik már profitáltak belőle.
Persze lehet, hogy Neked elsőre is tök 1xü lesz, az én szellemi képességeim..hogy is mondjam,..korlátozottak
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.