Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
VinoRosso
üzenetére
Elsőre is ''sajnállak'' hogy ilyen problémákkal küzdesz.

Másodjára, ugye nincs két egyforma alaplap (tuningban ugye). Lehet ha veszel egy másik P5K-t abban meg menni fog. Ráadásul van az úgy, hogy egy lap nem komál bizonyos modulokat ezzel nincs mit tenni. Lapot vagy ramot kell cserélni. Proc tuning terén én a helyedben megsasolnám ha tudod egy P35-ös Giga lapban DS3/DS4/DQ6 amilyet szerezni tudsz.
Hőfokhoz annyit, hogy azért az sem mindegy, hogy milyen a paszta vestagsága pl. A másik, hogy két különböző lap mért értékeit nem igazán mérvadó összehasonlítani. Nem mérnek pontos értéket, inkább csak tájékozódási pontnak jó.
Ha elég CL3-ban 800MHz akkor pedig ajánlom a ST T800-at. [link] Azzal talán meglesz a CL3 800-on. Egyébként szerintem nem kéne erőltetni ezt a CL3-as dolgot, kicsit irreális elvárás DDR2 esetén, másrészt a nagyobb sávszélességell sokkal többet érsz mint az időzítések szűkítésével (ez saját tapasztalat is). -
Rusher
őstag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Hmm....nem nagyon értek egyet pl. ezzel ...de lutri a p35 a procimnak, ráadásul a mostani p5k-s szériának nem túl jó a hírneve, akad jó pár hibás darab... sztem nem kritikus a helyzet akinek gondja van vele sztem annak megvan az oka és ez a ''nem túl jó a hírneve....'' azért nem sok ember panaszkodik a topikban sőt pl. más külföldi fórumokon is írnak pl. P5K+6850ES és semmi gondjuk nincs vele még FSB WR-t is csinált vele vki......az meg, hogy nem megy jól P35-el egy 6850 az megint hülyeség sztem, nekem 6750 G0 van tehát majdnem ugyanaz és 3.9G-t elértem vele léggel........miért nem próbálsz ki saját részre egy P35-ös lapot? egy P5K Deluxe-al sztem nem lenne gondod és a ramok is szárnyalnának benne sztem 1300-on is......mi a gond? vegyél egyet és próbáld ki testközelből......a CL3 kérdés meg igen.....egy magasabb órajel@CL4 többet hozna a konyhára mint 800CL3, mint ahogy Ribi is írja minek?....ez már nem 975......

-
Ribi
nagyúr
válasz
VinoRosso
üzenetére
Keresztkerdes : Minek neked cl3 ?
Csak a tuning hajt vagy Miert vagy ennyire elegedetlen a 3,7g-vel ?
Engem is szetbacott az ideg hogy a ramjaim valamiert nem akarnak normalisan menni, kb 840-en sem, cl5-ben. Persze kb 1,8v-vel megy 800-on cl4-ben, es 900-on is elindul cl4-ben, de valamiert cl5-nel meg a booton sem jut tul. Tetezve azzal hogy haver giga lapjaban meg vigan szaguldozik.
Eleinte meg en is gondoltam leszarom es veszek uj lapot, meg uj hutot mert az sem valami fenyes es majd hajtom 3,4G-n (mert haver ramjai nalam ugy hasitanak mint a veszedelem, ami persze ugyanilyen mint ez, csa 1 honappal korabbi).
Aztan inkabb lexartam az egeszet. Amugysem hoz annyival tobbet hogy erdemes lenne itt szorakozni, esetek 90%-ban ugyis alapon hajtom.
Persze ez neked nem vigasz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak nemertem hogy most is eleg jol meg a szeker es akkor idegbajt akarsz kapni hogy nem megy meg egy kicsit jobban

-
Muréna
őstag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Háj

Meggyógyítottam a procid
Nemtudom még mindig, hogy mi baja lehetett a prociddal a lapomnak..
amúgy nemhiszem, hogy kevesebbet menne p35-be a procid mint a 975x-be sőőt..
Lehet h a procid kupakja nem tetszett a blokkomnak, lövésem sincs..
Sztem még mindig jobban járnál valamilyen p35-tel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)