Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
lapfüggő hogy az időzítések vgy a sávszélnövelés okoz e nagyobb teljesítménynövekedést. Na én is ettől parázok, hogy pont ezt a ramot nem csípi valamiért a lap.
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel?