- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Zé_Mester
üzenetére
ahogy nézem az aláírásod előbb utóbb csak kiderül
-no offense...
jómagam is 1,47 el küldöm a 6400emet, de azért a fizika nagy úr, és ha magas fesz mellett sokat számol szegény => kemény áramok folynak rajta, bizonyára egy két atom előbb utóbb leszakad arról a rácsról
ne érts félre nem azt akarom mondani, hogy tutira tönkretesszük a procinkat, mert engem sem érdekel, hogy 10év vagy 5 év az élettartama...csak az illen mohó kollegáknak, szerettem volna jelezni, hogy csak azért, mert a lapja engedi, nem biztos, hogy csinálni kéne azt amihez szemmel láthatóan nem ért...ill figyelmeztettem a lehetséges következményekre, mert sztem azzal sem volt tisztában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Hyundai, Kia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-no offense...