- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gergo666 #242 üzenetére
Okés, néhány napon belül meg tudom mondani, lesz-e rá keret, s ha lesz, mikor.
Azért ránéznél a tetejére, mégis mi tartja a felső lapot (csavar/szegecs/egyéb), mert én a fejembe vettem, hogy fekete házam lesz, s ez azt jelenti, hogy fekete házam lesz, csak jó lenne tudni, mire számítsak a szétszedésnél...
Plexis oldallapot tudsz hozzá szerezni? -
törölt tag
válasz
gergo666 #230 üzenetére
Hello!
Lehet, hogy ''hamarosan'' aktuális lesz egy ilyen ház, csak én is feketét szeretnék, ráadásul plexi oldalút...ám úgy néz ki, ilyet nem lehet lehet kapni.
(Úgy értem nem létezik gyárilag fekete, plexis oldalú változat.)
Ezért arra gondoltam, veszek egy ezüst színűt, s lefestem, csak nem tudom, a tetején levő lemez leszerelhető-e... -
-
Viktor77
titán
válasz
gergo666 #179 üzenetére
Nézd meg ezt, erre gondoltam. Bővebben: link
A gáz vele, hogy nem tetszik, a Stacker meg nagyon. Lesz belőle még egy darabig? -
harry
veterán
Külön HDD keretet tudsz még hozni? Most mennyi lenne?
Mi a különbség a két keret között: Bővebben: link
STC-3T4-B1 HDD BRACKET STACKER OEM 2.600
STC-3T4-E1 HDD BRACKET STACKER 3.100
/nettó árak/ -
Donnie
őstag
válasz
gergo666 #155 üzenetére
Meghalt a kártyám!
Képezeld tegnap este még WoW-oztam simán. Ma délelőtt bekapcsolom a gépet, indítom a WoW-ot és úgy indít, hogy VPU recovery bekapcsol... Újraindítom a gépet, de már a post screenen piros csíkok fogadtak. (akkor már tudtam, hogy itt vége van...). Kártya kiszed, slot és csatlakozó megtisztít picit, visszatesz ugyanaz
Windows még betölt, de bármilyen 3D-s alkalmazást indítok vagy egyből power saving mode-ba vált, vagy elképesztően szemetel... (alap órajelen). Vagy a mag, vagy a memók közül valamelyik adta meg magát
Hétfőn viszem vissza. Ilyen kártya nem is kapható már... Szóval nem tudom mi lesz, és meddig fog tartani a csere procedúra. Hát ez van
-
DonLeo
senior tag
Na eldöntöttem, konkrétan a Cooldrive 4-es kellene ha van (ezüst színben):
Bővebben: link -
Akheron
senior tag
Plexi nem kell hozzá, úgyhogy örülök, hogy alapből nem plexis
jobban tetszik az a hatalmas rács
Wincsikeret lehet, hogy kell majd később hozzá a venti miatt, mondjuk a 2 db 12 cm-es (plusz a táp) valószínűleg elég lesz a rendszeremhez, főleg hogy a videokártya sem fűt, mivel az ATI Silencer kinyomja a házból a meleg levegőt.
Külön ventilátortartót nem lehet kapni hozzá?
Nem tudsz véletlenül más termékeket is hasonlóan kedvező áron?Pl. aerogate 2.
Szerk: megkereslek majd néhány napon belül msn-en vagy telefonon, csak most épp munkahelyen vagyok
Apropó, az optikai meghajtókra szerelhető fekete előlapot nem lehet kapni külön? (Azt gondolom nem adnak a házhoz)
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Lehetne szó esetleg arról, hogy plusz néhányezer forintért elszállítod hozzám? Nincs autóm, megrokkanni pedig nem igen szeretnék
[/OFF]Egyébként most van nálam egy TT Tsunami és egy Chieftec BX02BBSL... egyik sem jött be igazán. Tsunami szerintem abszolút nem éri meg az árát...
Nem érdekel valamelyik ház?[/OFF] -
YoungOld
tag
Ha el tudom adni a mostani házamat, akkor érdekelne. Holnap este tájban tudom meg. Megmondanád, hogy nagyjából mennyire kell sietnem? Lesz bőven, vagy csak 1-2 darab? Későbbiekben plexi oldallap is fog kelleni valószínűleg. Pesten hol lehet átvenni (nagyjából)? Én pécsi vagyok, de felutaznék érte.
Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest