- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Donnie
őstag
válasz
gergo666 #155 üzenetére
Meghalt a kártyám!
Képezeld tegnap este még WoW-oztam simán. Ma délelőtt bekapcsolom a gépet, indítom a WoW-ot és úgy indít, hogy VPU recovery bekapcsol... Újraindítom a gépet, de már a post screenen piros csíkok fogadtak. (akkor már tudtam, hogy itt vége van...). Kártya kiszed, slot és csatlakozó megtisztít picit, visszatesz ugyanaz
Windows még betölt, de bármilyen 3D-s alkalmazást indítok vagy egyből power saving mode-ba vált, vagy elképesztően szemetel... (alap órajelen). Vagy a mag, vagy a memók közül valamelyik adta meg magát
Hétfőn viszem vissza. Ilyen kártya nem is kapható már... Szóval nem tudom mi lesz, és meddig fog tartani a csere procedúra. Hát ez van
Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest