- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
gecz
tag
kezu néven vagyok msmen!már felvettelek!irj ha vagy!
-
gecz
tag
Na szal:szeretnék venni egy ilyen házat !!!!a ház tuti az oldallapról még folynal az egyeztetések!!!!!
-
gergo666
tag
Nem kaptam egyértelműen leírást arrol, miből mennyi kéne, és mikor.
Ha ezen a héten kéne, akkor a legkorábban csütörtök délután jöhet talán szóba. -
gecz
tag
akkor most nem adod el vagy csak szórakozol?
-
gergo666
tag
-
gecz
tag
Up!
-
gecz
tag
Hol és mikor lehetne átvenni?
-
-
Vortexguy
tag
Látom Lehel u. 8. Csak nem ott dolgozol? Mert akkor írnék mélt neked más ügyben...
-
Viktor77
titán
válasz
Rhino666 #186 üzenetére
Bazz, azért gondoltam, hogy a CM-re gondolsz, mert a #175-ös hsz-edben nem használtad a ''Válasz'' gombot, így egyértelmű volt (ha megnézed nem csak nekem), hogy a topicbani házra gondolsz.
Pedig Te az én hsz-mben említett TT-re gondoltál, nem?
Akkor viszont csak egyre gondoltunk. Én is utálom a csili-vili-t, de fontos a jó szellőzés, és a TT házba előre 3 venti is tehető. Azt nem tudtam, hogy a CM-be is. -
-
válasz
Viktor77 #184 üzenetére
1. Ha jobban végigolvasod, rájössz hogy nem! Ezt a házat valahogy még elviselném a szobámban, de egy TT-től okádnom kell!
2. Én szeretem a csili-vili világítós házakat, plexi lap rulez, de ha valami marhadrága és még ronda is (pl. TT), arra inkább rá se nézek mert felháborodok...
Azért remélem nem lesz belőle flame... -
-
Viktor77
titán
válasz
gergo666 #179 üzenetére
Nézd meg ezt, erre gondoltam. Bővebben: link
A gáz vele, hogy nem tetszik, a Stacker meg nagyon. Lesz belőle még egy darabig? -
Valaki elmondaná nekem miért olyan népszerű ez a csúfság??
-
gecz
tag
nah engem érdekel egy iylen ház!!!mi mennyi miért?
-
gecz
tag
mennyi hozzá egy átlátszó oldallap??
-
harry
veterán
ha esetleg valakit érdekel külön egy 120as venti nézzen be ide: Bővebben: link
-
Bővebben: link
Leírtam a tapasztalataimat a házzal kapcsolatban. -
Egy up Gergonek.
-
-
Szia! Ígértél papírt. Kellene.
-
gergo666
tag
uP!
-
harry
veterán
Külön HDD keretet tudsz még hozni? Most mennyi lenne?
Mi a különbség a két keret között: Bővebben: link
STC-3T4-B1 HDD BRACKET STACKER OEM 2.600
STC-3T4-E1 HDD BRACKET STACKER 3.100
/nettó árak/ -
Donnie
őstag
válasz
gergo666 #155 üzenetére
Meghalt a kártyám!
Képezeld tegnap este még WoW-oztam simán. Ma délelőtt bekapcsolom a gépet, indítom a WoW-ot és úgy indít, hogy VPU recovery bekapcsol... Újraindítom a gépet, de már a post screenen piros csíkok fogadtak. (akkor már tudtam, hogy itt vége van...). Kártya kiszed, slot és csatlakozó megtisztít picit, visszatesz ugyanaz
Windows még betölt, de bármilyen 3D-s alkalmazást indítok vagy egyből power saving mode-ba vált, vagy elképesztően szemetel... (alap órajelen). Vagy a mag, vagy a memók közül valamelyik adta meg magát
Hétfőn viszem vissza. Ilyen kártya nem is kapható már... Szóval nem tudom mi lesz, és meddig fog tartani a csere procedúra. Hát ez van
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Hopp!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Egye darabihg még él a dolog.
A ház még mindíg 35K. -
DreamL2
csendes tag
Hali!
Meddig él ez a lehetőség?
Mert 1 hónap múlva sztem érdekelni fog! -
gecz
tag
Csáó!akkor most mennyiben kóstál egy ilyen ház?lehet hogy érdekelne!!!beszámítasz cuccokat!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
up!
-
gergo666
tag
-
gergo666
tag
UP!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
Alkudni szabad? Vennék egyet.
Találka Dunaháznál? Petőfi híd, pesti hídfő, Soroksári eleje. Balesetem volt, máshová nem nagyon tudok menni. -
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
UP
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
Kabal2
tag
bosi, lenne még 1 kérdésem:
ahol elől szívja a levegőt, ott van porszűrő?
ha leveszek az előlapról 2db 5.25 ös takarólemezt, akkor ott van alatta a porszűrő?
köszi -
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
UP
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
válasz
YoungOld #108 üzenetére
1. Előre nem lehet 8 cm-es ventit sajna, mivel nincs mihez fogatni, a hűtést csak a vinyó kerettel lehet megoldani. Így ha előre a gyárin kívűl plusz venti kell, akkor ahhoz keretet kell venni.... Ez van.
2. Az a gond a dologgal, hogy én nem raktározom a házakat, csak továbbadom, így nem szoktam előre tárolni őket, meg persze nem veszek csak úgy bizonytalan találkozók miatt.
Egyébként a házat a nyugatihoz közel a Lehel téren tudnád átvenni. A kocsit én se tudom sajna megoldani. Így hát asszem nem én leszek sajnos a te embered. Bár ha oda tudsz jönni a lehel térre, akkor dobj mailt, és a részleteket megbeszéljük... -
YoungOld
tag
Kérdés: az elejébe hogyan lehet, lehet-e egyáltalán 8 cm-es ventit rakni? Vagy az elejébe csak a vinyókerettel lehet?
Lenne pár Glacialtech Silentblade-m, amiket használnék is a házban, pl. a vinyó elé téve, meg a ház elejébe téve. Ezért érdekel. Vagy ahhoz feltétlen kell vinyókeret is?
Hétfő délután dől el, hogy veszek-e ilyet (plexivel!). HA igen, akkor szerda reggel/délelőtt lehet bizniszelni? ugyanis reggel 8-ra ér a vonatom a délibe. Lehet róla szó, hogy odahozd? Nem tudom, hogyan lehetne másképp megoldani, mivel nincs kocsim, és vidéki vagyok, és vagy 1-kor, vagy fél 4-kor már jön is vissza a vonatom Pécsre... Jó lenne, ha meg lehetne így oldani... -
Mazka05
őstag
Nagyon olcson addod ezt a király házat ezért kapsz egy UP-ot!
-
gergo666
tag
UP!
-
gergo666
tag
Eléggé eltünt a topic eleje, úgyhogy újra beírom...
Az ár 35K.
[Szerkesztve] -
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
-
gergo666
tag
Up!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest