Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Vagy egy System Fan-om, ami PWM-es, és tudok hozzá külön smart fan control-t bekapcsolni. Csak arra nem tudtam rájönni, hogy ott pontosan mi alapján szabályozza azt, ami rá van kötve.
Először arra próbáltam kötni a 240L ventijeit, de halottnak a csók effektus volt, szabályozta őket, csak elég rosszul.
A 240L-nél úgy van, hogy van 1 4 pines dugó, ami nem PWM-es, csak sima, és a ventik is külön mennek. Ergo, mondjuk Y kábellel tudod őket 1 csatira dugni. De a 2 ventit, és a pumpát már nem ajánlott 1 alaplapi csatira kötni.
Én ez miatt szereztem be egy 5-ös PWM elosztót, és ekkora szembesültem vele, hogy csak Voltage alapján tudom a pumpát szabályozni, PWM-mel nem, mert nincs benne a PWM-es szál a csatlakozóban.
Ergo, az az ideális megoldás, amit Te is említettél, hogy 2 CPU csati legyen a lapon, ahol az 1-ik PWM-es, a másik sima.
Nekem ez miatt most maxon teker a pumpa. Van egy kis hangja, de elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest