- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Vagy egy System Fan-om, ami PWM-es, és tudok hozzá külön smart fan control-t bekapcsolni. Csak arra nem tudtam rájönni, hogy ott pontosan mi alapján szabályozza azt, ami rá van kötve.
Először arra próbáltam kötni a 240L ventijeit, de halottnak a csók effektus volt, szabályozta őket, csak elég rosszul.
A 240L-nél úgy van, hogy van 1 4 pines dugó, ami nem PWM-es, csak sima, és a ventik is külön mennek. Ergo, mondjuk Y kábellel tudod őket 1 csatira dugni. De a 2 ventit, és a pumpát már nem ajánlott 1 alaplapi csatira kötni.
Én ez miatt szereztem be egy 5-ös PWM elosztót, és ekkora szembesültem vele, hogy csak Voltage alapján tudom a pumpát szabályozni, PWM-mel nem, mert nincs benne a PWM-es szál a csatlakozóban.
Ergo, az az ideális megoldás, amit Te is említettél, hogy 2 CPU csati legyen a lapon, ahol az 1-ik PWM-es, a másik sima.
Nekem ez miatt most maxon teker a pumpa. Van egy kis hangja, de elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Metal topik
- Nintendo Switch
- RAM topik
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest