Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
Az év gondja: Silencio 650, az ajtó nyitása elvileg felcserélhető. Az alsó csavart simán kicsavartam kézzel, a felső lenyomható (elvileg egy sima menetes henger) viszont meg se moccan, még fogóval sem jön ki, mással meg nem lehet rányomni. Arra gondoltam, hogy mivel mágnes van azon a részen, talán az fogja, de ilyen erősen az vicces lenne.
A ház amúgy tetszik, tágas, kábeleket viszonylag könnyen el lehet vezetni, azt nem mértem fel, hogy az R9280-as egy kazán és pillanatok alatt 80 fokon üzemelt. A ház tetejére is raktam egy ventit, meg a VGA alá is, így nagyjából a már elviselhető 70 fokon megyeget. A CPU (i5-4460) jól szellőzik, gyári hűtőjével 1000-es fordulaton is max. 60 fokra ment fel.
Zaj: a hdd-ből semmit nem hallani, ez jó pont. A régi házban megőrjített, hogy a vinyó berezonáltatta az egészet. A gyári CM ventiknek viszont van hangjuk, főleg ha feltekerem max-ra. + ehhez a GPU ventije, úgyhogy játék közben nem a csendesség jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest