- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Az Apple bemutatta az iPhone 17e-t
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Jó estét!
Érdeklődnék eme házról, hogy mik a tapasztalatok? Nagyon csak tetszik Nekem is, meg az asszonynak is (igazából Ő beszélt rá).
Egész konkrétan, hűtést mit, mennyit érdemes belerakni? A gyárin kívül még arra gondoltam, rakok bele 2 ilyen szép kék ventit, de jó lenne azt is tudni, hogy az előlapi is LED-es, vagy sem. Mindegyik oldalon más-más színben pompázik. Ja, és úgy tervezem, hogy egyet természetesen hátfalra, plusz egyet a tetőre rakok.
Továbbá olvastam, hogy a kábelelvezetés nem éppen nagy teret ad az embernek, ez mennyire valós infó?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Renault, Dacia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest