Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem áramtalanítom csak simán windowsal leállítás. De próbáltam úgy is, hogy bekapcs beállítom 3-asra a 6-os skálán és kikpacsolom a főkapcoslóval még a win7 betöltése előtt és ugyanúgy elfelejti. Próbáltam a tápban másik helyre átrakni, másik molex kábellel, de ugyanez. Nekem olyan érzésem van, mintha a vezérlő nem kapna állandó tápot, de ez meg azért mond ellent, mert volt, hogy alaplapot is cseréltem, sőt tápot is, de utána mégse felejtette el a beállított fokozatot. Szerintem a vezérlő ment tönkre, de hátha a CM hivatalos helpdesk már halott ilyet. Most megoldom egy Y kábellel, amit az alaplapra kötök és onnan vezérlek.
Jó lenne tudni, hogy a fokozatot milyen módon tárolja el a vezérlője, mert akkor ott meg is lehetne találni a hibát, de ötletem sincs...
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest