- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
Az tény hogy a házat javarészt nem csavarok hanem szegecsek fogjàk össze de ennek ellenère atom stabil. Rezonancia nekem nagyon nagyon minimális, és az is inkább csak hang. ( A gyári ventik generàlják, nálam éppen csere folyamat zajlik bitfenixekre, a gyári setupot másolva. Nyugodtan olvass utána bárhol, de ajánlom ShellKretor kollégát, tőle kérdeztem meg hogy mit hogyan, megvettem, és sose fogom megbánni.
Egyszerűen nem lehet nem szeretni a kuckót.
(Tökéletes ház meg nem létezik mert akkor az mindenkinek tetszene, de ilyen sose volt/van/lesz)
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer LED monitor (B247Y)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Tökéletes ház meg nem létezik mert akkor az mindenkinek tetszene, de ilyen sose volt/van/lesz)