Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
newdesign
csendes tag
Üdv mindenkinek

A kérdésem így hangozna, lehet a legjobb helyen vagyok, ahol ezt meg tudják válaszolni
.
Adott egy esetünkben tök mindegy alaplap, nyilván olyan, amin van legalább 1db aRGB (5V, 3pin, címezhető led, ki hogy hívja)
header. Vajon arra az 1 db portra rá lehet e csatlakoztatni összesen 6db (CM SF120R) argb ventillátort az alábbi módon?
A ventilátorok 3as szettben vannak, alapvetően 1 csatiról 3 felé osztva.. Ebből van 2 szett ugye.. A kérdés, hogy ha én veszek egy 1-2 aRGB elosztó-hosszabbító vezetéket (ilyet még nem nagyon találtam, inkább 1-3at, de az mindegy, max egyet nem használok), akkor az működhet e, hogy 1 a kettőbe- a kettőből meg 6 felé?
Az aRGB portok 5V teherbírására valamiért nekem 15W rémlik, de most meg nem mondom, honnan van ez a fejemben
.. Esetünkben a 6db ventilátor ledjeinek összteljesítménye nem haladja meg (elvileg) a 12 W -ot.
Köszi az infót, ötletet..
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs