- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Nos úgy néz ki meg kaptam a választ a problémámra tkesy fórum társtól privátban. A lényege kb. ugyan az mint amit Piftuka is leírt.
Ha esetleg valakit érdekel szívesen megosztom vele pü.-ben. -
SirKero
őstag
Üdv.
Mivel nem találom a saját fórumát itt próbálok segítséget kérni.
Van egy Cooler Master Hyper 212 Plus hűtőm ami az indításnál nem indul el rögtön. Egy párat fordul aztán megáll utána megint egyet kettőt elkezd a gép sípolni és akkor elindul rendesen. Az előző hűtővel nem csinálta.
Tudom hogy hőmérséklet függő de akkor sem természetes szerintem ez így.
Félek ne hogy tönkre menjen a procim e miatt. -
SirKero
őstag
Hát nem tudom neked miért melegszik ennyire a procid de nekem egy óra hosszan futott az Everest Stress CPU progi ami 100%-an terheli a ketyerét és nem ment a hőmérséklet max 47 fok fölé. De ugyan ezt elmondhato négy óra Crysis után is. Ja és húzva van a proci 2,2Ghz@3,02Ghz.
-
SirKero
őstag
Nah egy kicsit körbeérdelkődtem és állítólag azért hiányzik a bios-ból az az állítási lehetőségem mert a bios nem érzékeli,hogy van rajta szabályozható venti. Ha visszatenném a gyári négy tűs ventit megjelenne a lehetőség is.
-
SirKero
őstag
Azt hol tudom megnézni,hogy az enyém rev. hányas széria. mert a biost is ehez kell letölteni.
-
SirKero
őstag
válasz
Kazimír #1418 üzenetére
A 1394 hsz-ban van egy hivatkozás erre itt két smart fan control mode lehetőség van nekem meg csak egy : Gornek oldala de ehez biost kéne frissitenem / egy napos cuccon? / Ezt többen is felvetették. Ja és nekem nincs auto mode csak kikapcs bekapcs
-
SirKero
őstag
Igazad van nem vettem észre van ott egy PWR_FAN csati is ami három tűs
Hogy vannak nálad a bios beállitások a M.I.T menüben? Mármint melyik mire van állítva / már amin változtatni kell /
Kazimir ha gondolod lefényképezem neked a biost. Egy cpu fan control lehetőség van benne az enabled álásban van. -
SirKero
őstag
A memoria és az FDD között van nekem egy SYS FAN2 csati. Már gondoltam rá én is csak ha húzva van a proci nem lesz kevés neki az állandó 1400-as fordulat?
Most adtam el a régi gépem abban Zalman proci hűtő volt és vele adtam a potit is amivel a sebességet lehetett szabályozni
-
SirKero
őstag
válasz
anonymus89 #1408 üzenetére
Ha elindítom így néz ki: [speedfan]
-
SirKero
őstag
válasz
anonymus89 #1406 üzenetére
Hát az elég gáz mert így állandóan max.fordulaton meg a venti
-
SirKero
őstag
Semmi ötlet
-
SirKero
őstag
válasz
anonymus89 #1401 üzenetére
Fenn van a program de nem tudom beállítani. Valószínűleg az hibám
ezért ha valaki elmagyarázná,hogy hogy működik hálás lennék érte.
Az lehet a gond,hogy a gyári venti csatlakózó 4 tűs ami meg most van rajta csak 3. -
SirKero
őstag
Nincs senkinek 5-lete hogy mivel lehetne szabályozni a sebességét?
-
SirKero
őstag
Hali!
Gibabyte GA-P35-DS3 alaplapra szereltem fel a Cooler Master Hyper TX/TX2 hűtőt. Mivel tudnám a fordulatszámát szabályozni mert most full fordulaton / 1880 RPM /megy alapjáraton is és így kissé hangos.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest