Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Hát nem tudom kinek hogy vált be a TX2, de nekem egyelőre nem igazán
. Annyi igazán előnyös tulajdonsága van, hogy még a max. fordulatszámán (2000 RPM) is lényegében hangtalan. De a hőfokok...
C2D E8400-zal (default órajelen) átlagos használat mellett 55-60°C-osak a magok, terhelve akár 70-re is felmennek!
Szerintem jól rá van szerelve a procira, bár azzal is nagyon megkínlódtam, alig fértem oda a P5E-n lévő masszív NB hűtőtől
. Ha minden marad így, lehet, hogy mégiscsak lecserélem egy Ninja-ra - persze nem egy kategória a kettő, de az nem érdekel
. Többet vártam ettől a hűtőtől, egyelőre eléggé nem győzött meg
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Annyi igazán előnyös tulajdonsága van, hogy még a max. fordulatszámán (2000 RPM) is lényegében hangtalan. De a hőfokok...
C2D E8400-zal (default órajelen) átlagos használat mellett 55-60°C-osak a magok, terhelve akár 70-re is felmennek!
Szerintem jól rá van szerelve a procira, bár azzal is nagyon megkínlódtam, alig fértem oda a P5E-n lévő masszív NB hűtőtől
. Többet vártam ettől a hűtőtől, egyelőre eléggé nem győzött meg