- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
válasz
Kazimír #1121 üzenetére
Én is így jártam - pont az a lába nem akart beakadni, amelyik a legelérhetetlenebb helyen van. Kétszer leszedtem, mire rájöttem, hogyan lehet megoldani. Közben persze itt-ott már a paszta kezdett egyenetlen lenni. Gondolkodom is rajta, hogy veszek valami pasztát és újrazsírozom. Ami rajta van nem kenhető - olyan állagú, mint a rágógumi.
-
Lazax
csendes tag
A hétvégén raktam össze a gépem ilyen hűtővel. Nagyon megszenvedtem vele. Az volt a jelenség, hogy bepattant a helyére, majd egyszercsak kiakadt az egyik pöcök - mindig ugyanaz. Kétszer levettem és újra feltettem - közben persze egyre jobban elmaszatolódott a paszta. Aztán rájöttem, hogy azért pattan ki mert az egyik lefogató láb talpa (az alaplapra felfekvő rész) nem vízszintes, és ha sikerül is bepattintani akkor is a deformáció miatt mindig kiakad. Miután egy fogóval víszintbe állítottam tökéletesen beakadt. Szóval felszerelés előtt jól nézzétek meg, hogy vízszintesek-e a leszorítók talpai, különben ki fog pattanni.
Másik tanulság, hogy a BIOS-ban Voltage Control-ra kell állítani a CPU-fan vezérlését. PWM-mel nem megy - azaz csak maximális sebességgel. Bár gondolom ez triviális a nálam olvasottabbaknak, csak lusta voltam végigolvasni a topikot.
Most olyan 37-40 C körül van a proci (2750-es 3360-on, 2.35V), és 1000 körül pörög a ventilátor. Amikor 1900-on pörgött, akkor azért már hallható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest