Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouch! jól pofára estem a CoreTemppel - a 0.96-os verzió, ami fent volt, rosszul detektálta az E2180 M0-s stepping adatait, és mindenre 15 fokkal többet írt ki

tehát idle-ben 25 és 30 fok között vagyok, terhelés alatt 2GHz-en 40-45, 3GHz-en 50-55. Ez már így nagyon barátságos, de ettől még ugyanannyi a különbség a stock cooler és a HyperTX2 között...
-
mycso
veterán
Van ház elején befele egy 12-es venti 5volton, az oldalán befele egy 8-as venti 5 volton, és a hátulján kifele egy 9-es venti 5 volton, tehát nálam a ház szellőzése meg van oldva.
A második kérdésedre szerintem nem a válasz.
Legalábbis én még ilyennel nem találkoztam...max az ellenkezőjével, hogy egy idő után elkezd romlani a paszta hővezető képessége (persze nem napok alatt) -
mycso: hmmm, érdekes fordulat. felraktam az Easy Tune 5-öt, a hőmérője kereken 21 fokkal kevesebbet mutat, mint a CoreTemp
beállítottam olyat rajta, hogy:
- 30 fok alatt 0%-os RPM (coretemp 51)
- 55 fok felett 100%-os RPM (coretemp 76)az eredmény: idle-ben ugyanúgy 23 (44) fokos, load alatt pedig 40 (61) fok, 1070-es RPM mellett (előbb ugye 1 fokkal volt kevesebb 1400 RPM-mel). ez azt jelenti, hogy a ventillátor olyan hű, de sokat nem számít. fúrok egy intake lyukat, asszem

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de nekem tényleg baromi halk. Cserébe nem hűt rendesen
. Én csak elég közelről hallottam a hangját, és a hangszíne is elég "baráti" volt nekem
.