- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
BemAnyó #1467 üzenetére
Hát muszáj lesz megnéznem
. Valószínűleg tényleg nem stimmel valami, pedig elvben rendesen le van fogatva
. Nem szívesen fogok hozzá megint, mert nagyon nehezen tudtam felfogatni ezekkel a műanyag szarokkal
, nem tudom miért nem lehet valami rendes fém csavaros felfogatás
.
Tegnap futtattam az EVEREST Stress Test-et, a magok 70°C-ra is felmelegedtek
. De legalább tovább nem melegedtek, 70-en megálltak.
-
bteebi
veterán
válasz
DigitXT #1464 üzenetére
Annyira szerintem nem hangosak (bár a SilentPC-n biztos nagyon lehúznák
), csak hát 2 is van belőlük: 2 db 92 mm-es CM vagy Coolink (de inkább Coolink - majd megnézem
) 1500 RPM-e hűtő, amik 1000-en járnak. Viszont (a helyhiány miatt egyelőre így van) alig 30 centire vannak a fülemtől, fejmagasságban, és nincsenek "árnyékolva" se - értsd: a ház tőlem balra, a ventik a ház jobb oldalában vannak, és így a bal fülemmel tök jól hallhatóak (meg persze a jobbal is
). Amúgy igen, tervez(t)em már a cseréjüket, szeretnék venni 2 db 92-es Noctua-t (sőt, valszeg majd egy 120-asat is fogok venni, jól jöhet az a ház szellőzéséhez). Csak hát nemrég vettem alaplapotprocitvideokártyát és RAM-ot és TX2-t is, összesen volt vagy 145k, meg egy bringát is vettem pénteken (34k használtan - egyetemre járáshoz jó
), és elvben ezen a héten vagy a jövő héten megjön az 1 terás Samsung vinyóm is, szóval eléggé le vagyok (leszek) égve
. Ha majd lesz némi cash, akkor veszek normális hűtőventiket is. Azok most eléggé low priority-k voltak, mert annyira tényleg nem hangos a gép, ráadásul a vinyók hűtése fontos számomra, mert sok van belőlük, tele fontos cuccokkal
.
-
bteebi
veterán
A fordulatszámszabályozás szerintem teljesen felesleges. Alapból nagyon halk még 2000 RPM-en is; szinte kizárt, hogy ne nyomja el valami más a hangját
. Amúgy a fordulatszámszabályozás egy kis sufnituninggal is megoldható
.
-
bteebi
veterán
Amikor már azt hittem én is, hogy végre bepattant minden a helyére, és újra kijött, hát finoman fogalmazva nagyon ideges lettem
. Már majdnem letört az ujjam, úgy nyomtam, de akkor se akart rendesen menni
. Attól viszont nem kell aggódni, hogy az alaplap "el fog törni" (habár konkrétan nem ezt írtad - én meg spec. egy 42k-s lapot feszegettem, eléggé...). Az epoxigyanta szívós, valamennyire hajlékony anyag
.
-
bteebi
veterán
Hát nem tudom kinek hogy vált be a TX2, de nekem egyelőre nem igazán
. Annyi igazán előnyös tulajdonsága van, hogy még a max. fordulatszámán (2000 RPM) is lényegében hangtalan. De a hőfokok...
C2D E8400-zal (default órajelen) átlagos használat mellett 55-60°C-osak a magok, terhelve akár 70-re is felmennek!
Szerintem jól rá van szerelve a procira, bár azzal is nagyon megkínlódtam, alig fértem oda a P5E-n lévő masszív NB hűtőtől
. Ha minden marad így, lehet, hogy mégiscsak lecserélem egy Ninja-ra - persze nem egy kategória a kettő, de az nem érdekel
. Többet vártam ettől a hűtőtől, egyelőre eléggé nem győzött meg
.
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
Na, csak megvettem a Hyper TX2-t
. Elő van pasztázva, és nem tudom, hogy nyomjak-e még rá (fehér pasztám van), vagy esetleg leszedjem a gyárit, és úgy nyomjak rá fehéret?
-
bteebi
veterán
Sziasztok! Tudna nekem valaki olyan helyet mondani, ahol még kapható a "sima" TX?
Én nem találtam sehol se (ami persze nem meglepő...). Köszönöm!
(Abban reménykedek, hogy hátha maradt még valahol raktáron 1-2 darab, persze nekem 1 is elég
.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest