Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kék, sárga, Swarovski, mindegy: csak hozd az Edge 70-et!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
Új hozzászólás Aktív témák
-
aliasHydrO
csendes tag
Hy, szerintetek egy x2 4850e procit elfog vinni passzívban egy tx2, jól szellőző házban? Vagy ne legyek lusta bedugni!

-
aliasHydrO
csendes tag
Hát azt nem tom hogy megy...
De itt láttam nagyobb tuningal is kisebb hőfokot. igaz hogy a ház nyitott és nincs benne venti de még rendes házra nem volt pénz... lehet az miatt van, de a szobába van 25'C akkor is durva... Most alapórajelen c1e, eist el idle: 48 full: 55 Nagyon érdekesek ezek a programot ha a tj maxon változtatunk nagyban lehet befolyásolni mindent. 
-
aliasHydrO
csendes tag
hali!
Tegnap jött meg az új alaplap és proci. Felraktam a tx2-est noctua nt-h1 es pasztával.
És ezeket a eredményeket kaptam: [idle] [full]
Nem tudom mennyire reálisak. A venti szabályzást még nem oldottam meg.
Már leszedtem és újra pasztáztam, újra is felraktam biztosan jól, de hiába ugyan az. Próbáltam több programmal mérni, érdekes a core temp és a real temp közti +10'C eltérés.
Proci: e7200@3,2 Deszka: ep35-ds3
Új hozzászólás Aktív témák
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest