- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Yettel topik
- Netfone
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Vettem egy ilyen hűtőt egy C2D procihoz de ez a felfogatás...
Vagy én vagyok iszonyat béna vagy nem tudom, de sehogy se akart bepattanni normálisan. A végén már kivettem az alaplapot a helyéről és nyomkodtam ahogy le van írva (két ellentétes oldalát egyszerre) de olyan egyszersem volt, hogy mindkettő bepattant volna a helyére. Majdnem egy óráig szoptam vele de ha úgy látszódott, hogy bent is van a helyén egy kis mozgatástól kiugrott.
Más nem szopott ezzel beszereléskor? Végén már feladtam, most sincs 100%osan rajta de legalább ha megmozgatom nem ugrik ki a helyéről, egyszerűen nem bírtam vele mit csinálni.Van valami extra trükkje ennek vagy csak én vagyok iszonyat béna? Már ott voltam vele, hogy rápróbálom inkább a gyári ventit, hátha,,,
AMDnél sosem volt ilyen problémám ott másfajta felfogatás volt és pofonegyszerűen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- EAFC 26
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest