- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigate
csendes tag
Sziasztok,
Döntés elött állok és úgymond, szeretném kikérni "szakértők" véleményét. Mert hát olvastam én mindenféle jóságot erröl is arról is de ha valaki tudna nekem egy konkrét indokolt választ mondani arra, hogy melyik hütő mellett döntsek azt nagyon megköszönném. Szóval két hütőt néztem ki CM Hyper TX vs Asus Silent Square! Egy D820-at kellene jól meghüteni.
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?
Előre is köszönöm a választ.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Autós topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?