Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigate
csendes tag
Sziasztok,
Döntés elött állok és úgymond, szeretném kikérni "szakértők" véleményét. Mert hát olvastam én mindenféle jóságot erröl is arról is de ha valaki tudna nekem egy konkrét indokolt választ mondani arra, hogy melyik hütő mellett döntsek azt nagyon megköszönném. Szóval két hütőt néztem ki CM Hyper TX vs Asus Silent Square! Egy D820-at kellene jól meghüteni.
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?
Előre is köszönöm a választ.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?