Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigate
csendes tag
Sziasztok,
Döntés elött állok és úgymond, szeretném kikérni "szakértők" véleményét. Mert hát olvastam én mindenféle jóságot erröl is arról is de ha valaki tudna nekem egy konkrét indokolt választ mondani arra, hogy melyik hütő mellett döntsek azt nagyon megköszönném. Szóval két hütőt néztem ki CM Hyper TX vs Asus Silent Square! Egy D820-at kellene jól meghüteni.
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?
Előre is köszönöm a választ.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?