- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobyc
csendes tag
Hali!
TX 2-vel kapcsolatos tapasztalatok, van egy msi k9n lapom tx 2-vel hűtve minden kifogástalanul működik alapban netezés film stb 1000 fordulat 40 fok, ezért is mertem másik két géphez is ezt venni mert jó hűtő!
De van egy abit kn9 ultra alaplap amire rákötve 2000-en pörög alapból és szabályozni nem szabályoz semmit néztem a biost, procit 25 fokra hűti tökmind1 mennyi van a lakásban, vhogy lentebb kéne nyomni mert ilyen hideg nem kell viszont legyen halkabb!
A nagyobb gond a gigabyte-os alaplapnál van, mindent jól felrakok stabilan áll a venti, itt is alapból 2000-en pörög, de 70 fokról indulunk, majd windowba megterhelve ki is kapcsolja a gépet, leszedtem a ventit, lám a proci jobb felső sarkába van egy kis körömnyi paszta elkenve, hűtő alját nézem a gyári paszta sértetlen, még a kis kockák is látszanak a pasztán, mi lehet a gond? Ma visszaviszem a boltba mert vmi nem jó vele sztem, volt már vkinek ilyen problémája? A ventiszabályozást majd kipróbálom mert itt olvastam hogy voltage-val lehet állítani, na itt van is olyan a biosban, eddig auto-n volt, de az abit-os gépen semmi sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest