- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
vsz
tag
Senki nem játszott ezzel a játékkal?
Vagy csak nem akartok segíteni? :(( -
vsz
tag
Aki segít, annak veszek egy ilyen telefont: [L]http://snaps.tjp.hu/i/580/snaps_brown-eyed_girly-_smiling-_sweety-.jpg[/L] :P
-
n_gy_k
aktív tag
Annyira azért nem rossz a Game.
-
vsz
tag
A minap felraktam ezt a játékot, és elakadtam egy helyen: amikor a holdbázis felrobban, kikerülök az űrbe és egy csomó piros szkafanderes alak jön rám. A kérdésem, hogy itt van valami cél (pl. lőni a keringő űrhajót), vagy csak állni kell egy ideig a pirosak rohamát? Mert egy idő után mindig kinyírnak, az űrhajót meg hiába lőttem.
-
Pipó
őstag
Na, megyek még egy kört, hátha...
-
Pipó
őstag
Sziasztok! Elakadtam ebben az egyébként bugyuta játékban, kellene egy kis segítség. Kirepültem rakétával a Holdra, de nem tudok kijutni a bázisról, valószínűleg űrruhát kéne szereznem, de csak egy oxigénpalack jött eddig össze. Két rakétasilót körbejártam, de nem tudom hogyan tovább, az ajtókon pedig nem tudok kimenni, mert nem nyílnak. Ellenség már nincs, mindenkit legyilkolásztam, eltűntek, így levenni sem tudnám egyikről sem. Köszi előre is. Üdv, Pipó
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest