- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Sunyi Sanyi #20 üzenetére
Akkor én is azt ajánlom. Nekem sapphire van ugye és gyors meg minden de a tv-outja pl. már csinált hülyeségeket(csak s-video kábellel műkszik, átalakítós koaxal nem pedig többel is kipróbáltam) Szóval akkor az a tuningkártya legyen szvsz.
-
Peat;)
veterán
Na ma jön meg, sapphire9800-as, infeneon ramokkal(grr. már tegnep megérkezett a boltba,csak nem volt idő elhozni nekem, akkora a hajtás karácsony előtt). Az jónak számít,vagy samsung/hynix jobb lett volna? 2500+ bartonnal mennyi körül nyom ALAPBAN? (a proci 1900mhz-en megy, 200fsb, eddig nem volt értelem igazán tuningolnom,mostmár lesz:) )
Valaki tudna adni linket ahonnan az omegdriverek le is jönnek? (omegacorner-en a legújabbat nem sikerült leszednem,de lehet velem van a baj)
Köszönöm!! -
Peat;)
veterán
Ha nem lesz,akkor lesz egy fx5900xt, a 9600xt-nél jobb és nagyon jól tuningolható. Ha nincs ati akkor ezt veszem jövő héten, ami azért jóval lassabb directx9-ben. A lényeg, hogy amióta eladtam a gf4ti-ot azóta egy 9200-essel kell beérnem,ami annyira nam rossz, de kicsit lassúcska, és ha nincs 9800 akkor maradok az nv-nél.
-
Peat;)
veterán
De 99,9% hogy veszek(csak nem lesz armageddon,vagy Te tudsz valamit amit mi nem?) :) ,nagyker árlistáján jelzi hogy van:) nekem meg onnan hoznak egyet(hétfőn rendelik meg,oszt majd jön az). A sapphire mellett döntök, köszi! Az a vga infos oldal is segített!
A ramokat sajnos nemtom megnézni, és csak ennek a két gyártónak van még 9800-asa, annyi bajom legyen:) -
Peat;)
veterán
Holnap rendelem meg, én sapphire-t veszek akkor, de vaalki ide írhatna valamit,mik a tapasztalatai pls. Valakinek csak van 9800-a itt a ph-n!! (én úgy emlékszem igen sokaknak)
-
Peat;)
veterán
Végleg eldőlt hogy egy 9800-as kártyát veszek jövő héten. Ez a két márka van ugyanannyiért. A sapphirekről sok panaszt hallottam(szemcsék,melegszik) ,viszont nagyon jól tuningolható. Connect3d-ről panaszt nem hallottam de ritkább is. Valaki meg tudná mondani melyiknek jobb a gyári hűtése, melyik tuningolhatóbb, melyik megbízhatóbb, esetleg milyen memóriák szoktak rajtuk lenni? Köszönöm! (már több hete vacilálok vga vásárlással, 9600xt-vel indítottam, fx5900-et is néztem,végül ez lett...,nem vagyok valami határozott,ennyi moneyt elkölteni egy darab nyákra és gpu-ra :DDD )
Remélem itt a ph!-n nem csak sapphire tulajok vannak, connect3d jobban érdekelne! (sapphire-ről már kialakult egy kép bennem)
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest