- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Sunyi Sanyi #20 üzenetére
Akkor én is azt ajánlom. Nekem sapphire van ugye és gyors meg minden de a tv-outja pl. már csinált hülyeségeket(csak s-video kábellel műkszik, átalakítós koaxal nem pedig többel is kipróbáltam) Szóval akkor az a tuningkártya legyen szvsz.
-
sziszegő
senior tag
OFF
Én csak a GeCube -ról tudok nyilatkozni szerintem nagyon atom kis kártya teljesen referencia ati 2.8ns-os Samsung ramokkal DE!!!! gyárilag 400/700 órajelen felraktam rá egy Zalmant meg rambordákat és egy 9 centis zalman nyomja rá oldalról a luftot és vigan viszi langyos bordákkal a 420/750 -et lehet birja tovább is de nem mertem csak nem akarom elfüstölni :) :). Órákig teszteltem de semmi hiba és a bordák is langyik maradtak, szerintem érdemes lenne körülnézned másfele is.
ON -
Gorneck
legenda
válasz
Sunyi Sanyi #15 üzenetére
Nekem Sapphire 9600 xt-m volt, havernak his 9600xt oszt semmi különbség a két kártya között! Szal tök mind1!!!!
-
Viktor77
titán
válasz
Sunyi Sanyi #15 üzenetére
Sztem tökmindegy. Válassz ár, gari hossza, és hozzáadott dolgok alapján.
Ja, és az órajeleket se hagyd ki. De ne a neten nézz után, hanem ott a boltban. Mert sokszor van, hogy az adott kártya nem is szerepel a gyártó honlapján. -
Sunyi Sanyi
senior tag
Én is vacillálok VGA-ban.De 1 kategoriával lejjebb.A kérdés Sapphire 9600XT vagy Connect3D 9600XT??
Vélemények, tapasztalatok? -
Peat;)
veterán
Na ma jön meg, sapphire9800-as, infeneon ramokkal(grr. már tegnep megérkezett a boltba,csak nem volt idő elhozni nekem, akkora a hajtás karácsony előtt). Az jónak számít,vagy samsung/hynix jobb lett volna? 2500+ bartonnal mennyi körül nyom ALAPBAN? (a proci 1900mhz-en megy, 200fsb, eddig nem volt értelem igazán tuningolnom,mostmár lesz:) )
Valaki tudna adni linket ahonnan az omegdriverek le is jönnek? (omegacorner-en a legújabbat nem sikerült leszednem,de lehet velem van a baj)
Köszönöm!! -
Peat;)
veterán
Ha nem lesz,akkor lesz egy fx5900xt, a 9600xt-nél jobb és nagyon jól tuningolható. Ha nincs ati akkor ezt veszem jövő héten, ami azért jóval lassabb directx9-ben. A lényeg, hogy amióta eladtam a gf4ti-ot azóta egy 9200-essel kell beérnem,ami annyira nam rossz, de kicsit lassúcska, és ha nincs 9800 akkor maradok az nv-nél.
-
rudi
nagyúr
Hát nemtom. Októbertől nem nagyon láttam olyan helyet (kivéve baromi drága Hercules) ahol lehetett ténylegesen vásáronli 9800np-t, de talán még ma is akad lista, amin rajta van. Magicompnak egész jó kapcsolatai vannak Sapphire ügyebn és náluk sincs már jó régen, szóval ne lovald bele magadat annyira. Persze tuti üzlet ha lesz de ilyen a világ... ami jó az nem sokáig van (R.I.P. 9500pro, 9700, 8500@275/275).
-
Peat;)
veterán
De 99,9% hogy veszek(csak nem lesz armageddon,vagy Te tudsz valamit amit mi nem?) :) ,nagyker árlistáján jelzi hogy van:) nekem meg onnan hoznak egyet(hétfőn rendelik meg,oszt majd jön az). A sapphire mellett döntök, köszi! Az a vga infos oldal is segített!
A ramokat sajnos nemtom megnézni, és csak ennek a két gyártónak van még 9800-asa, annyi bajom legyen:) -
rudi
nagyúr
Ki kell hogy ábrándítsalak de szinte 100% hogy nem veszel NONPRO 9800ast jövő héten... Sapphireval kapcsolatban azért van több rossz mert több jó is van, ugyanis ők adják el a legtöbb ATI vga megoldást. Eddig 9800asról több jót hallottam mint rosszat, a 9600proval kapcsolatban meg tudom hogy a VPU borda kicsi és az EtronTech RAMok nem valami tuningbarátok.
Connect3D ATInál egy lapon szerepel a Hercules, Sapphie, Gigabyte, Tyan, HIS, PowerColor, GexCube kártyákkal az első sorban. Ha nem EtronTech hanem Hynix vagy Samsung 2,8as RAMok vannak rajta akkor szerintem jobb választás mint a Sapphire, de érdemes megnézni a többi gyártót is (PowerColor szintén jó és nem drága).
9600XT-t láttam már 600MHz köré húzva tesztben. -
Deathcourier
aktív tag
Infó kellene nekem ATI Radeon 9600XTről!ha valakinek van, írja már le tapasztalatait a ''melyik Radeont?'' topicba!Vagy bárki a ki XTről tud valamit Half2 meg 500/600 VPU/RAm dolgokon kívül!Ja és mi körül van?
Örülnék ha valaki írna akinek már van! :DD -
fügike
senior tag
:DNekem 9500Pro SapphireTech van, egész jó! Tegnap húztam meg egy kicsit, hogy mit tud, alapon 270/275, most simán megy 300/300-on, de még 337,5/337,5-en sem volt semmi baja. RAM-okon nincs hűtés, 3.3-asok, procin is csak valami referencia, azaz nem profi a hűtő.:D
-
Peat;)
veterán
Holnap rendelem meg, én sapphire-t veszek akkor, de vaalki ide írhatna valamit,mik a tapasztalatai pls. Valakinek csak van 9800-a itt a ph-n!! (én úgy emlékszem igen sokaknak)
-
Peat;)
veterán
Végleg eldőlt hogy egy 9800-as kártyát veszek jövő héten. Ez a két márka van ugyanannyiért. A sapphirekről sok panaszt hallottam(szemcsék,melegszik) ,viszont nagyon jól tuningolható. Connect3d-ről panaszt nem hallottam de ritkább is. Valaki meg tudná mondani melyiknek jobb a gyári hűtése, melyik tuningolhatóbb, melyik megbízhatóbb, esetleg milyen memóriák szoktak rajtuk lenni? Köszönöm! (már több hete vacilálok vga vásárlással, 9600xt-vel indítottam, fx5900-et is néztem,végül ez lett...,nem vagyok valami határozott,ennyi moneyt elkölteni egy darab nyákra és gpu-ra :DDD )
Remélem itt a ph!-n nem csak sapphire tulajok vannak, connect3d jobban érdekelne! (sapphire-ről már kialakult egy kép bennem)
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest