- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
plinksd25
tag
Ne rakjatok fel több fotót könyörgöm
Én ilyen képeket sose tudtam vele készíteni...bosszantó
Érdekes hogy az edigital-tól származó telókkal van valami baj vagy épp nem baj ha egy kicsit több memória került bele
-
plinksd25
tag
válasz
Zototh64 #170 üzenetére
Persze aki ért hozzá annak könnyű
én nem mertem, nem is akartam belepiszkálni mert tudtam hogy túl sok időt nem fog nálam eltölteni. Nem is váltottam volna ha kielégíti a nem túl magas igényeimet 50ezerért! Amit így már kicsit soknak találok, nem tudom ki mennyiért vette...
-
plinksd25
tag
válasz
Zototh64 #156 üzenetére
Számomra nehéz elhinni hogy ezt a képet készítetted a telóval. Nekem 2 méternél távolabb nem tudott fókuszálni sehogy sem söt videózásnál még pocsékabb volt az egész. Arról nem is beszélve hogy videónál folyamatosan kellene fókuszálnia.. 50000 forintért nem tudtak bele tenni egy normális kamerát?
-
plinksd25
tag
Igazad van, azokra tökéletesen megfelel. Hívásnál nálam is jó volt csak fülessel nem és számomra az volt a fontosabb mert munkahelyen semmit nem hallottam a lyukasztó gépek zajától. Mindenkinek mások az igényei.. De ahogy olvasom a kommenteket úgy tűnik nem tudtak két egyforma telefont gyártani
-
plinksd25
tag
Nem hiszem hogy annyira korrekt lenne.. Első bekapcsolás után az antutu tesztje szerint a Galaxy S3 fölött teljesített ha jól emlékszem. Lecseréltem a CC-t egy S3-ra...a CC a nyomába se érhet. De ez csak az én véleményem.. Szép meg jó a CC de én semmire se tudtam valójában használni amiért én azt megvettem
-
plinksd25
tag
Nem szivesen de megválok szeretett telefonomtól.. :/ akit esetleg érdekel írjon privátba és megbeszéljük.köszönöm
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #122 üzenetére
Utána kell járni.. Ha ilyen telefont akarsz szerintem megrendelheted most is
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #120 üzenetére
Rendelésre sincs?
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #118 üzenetére
Lehet hogy limitált modell?
-
plinksd25
tag
Ha bekapcsolom a gesture sensingnél a gallery-t akkor nem tudom a galériát megnyitni mert "az alkalmazás sajnos leállt"....
-
plinksd25
tag
Ki nem fél kipróbálni?
http://kepfeltoltes.hu/view/141017/Screenshot_2014-10-17-01-56-38_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/141017/Screenshot_2014-10-17-01-56-53_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
plinksd25
tag
Ez az akksis dolog más telefonoknál is előfordul. Azért is lehet mert újraindításhoz ill. ki-be kapcsolgatáshoz több energiára van szüksége ha jól tudom de lehet hogy ez nem így van :S Nálam eddig ilyen lassúsági meg fagyási probléma nem volt, nem is raktam rá még semmi "fölösleges" appot szóval.. Mindenkinek más a tapasztalata, véleménye de jó ha itt meg tudjuk osztani egymással
-
plinksd25
tag
válasz
bryan051992 #102 üzenetére
Nem a media marktba vetted véletlenül?
-
plinksd25
tag
válasz
bryan051992 #100 üzenetére
Én azért nem tesztelgetem hogy mit bír hiába van rá nekem is garancia. Az elő és hátlapnak is olyan anyaga van ami nem nagyon akar karcolódni vagy kopni
-
plinksd25
tag
válasz
bryan051992 #98 üzenetére
Igen tudom miről beszélsz, a fólián mar nekem sincs sok épp felület de a felső részén ahol nincs fólia ott karc sincs.. Érdekes
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #96 üzenetére
Persze lehetne elől is, egy alul egy meg felül és akkor sztereóba szólna
-
plinksd25
tag
válasz
bryan051992 #94 üzenetére
Kulccsal próbáltad megkarcolni? És ha sikerült volna?
-
plinksd25
tag
válasz
bryan051992 #91 üzenetére
Üdv! Elméletileg egyiksem, gyakorlatilag meg fólia+tok és semmi baja nem lesz
Concorde fórumon mintha valaki azt írta volna hogy gorilla glass van benne de hogy miért azt csak ő tudhatja
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #90 üzenetére
Helló! A média hangszórója hátul van, a hátlap alatt egy csodálatos 3D sound felirattal o.O
-
-
plinksd25
tag
-
plinksd25
tag
válasz
lizakattila #70 üzenetére
Sikerült nekem is most más
-
plinksd25
tag
válasz
lizakattila #70 üzenetére
Ezt már egyszer én is próbáltam de akkor nem volt sikeres, lehet hogy valamit rosszul csináltam. Remélem ez úttal működik majd a dolog.. Egyik telefonomnál se volt még ennyire nagy szüksêgem a root jogra
-
plinksd25
tag
válasz
lizakattila #61 üzenetére
Rendben van nem sürgős!
Én már kipróbáltam legalább 10féle root programot de egyik se tudot mit kezdeni vele.. És mikor ezt megírtam a concorde fórumon engem néztek hülyének
Srsroot, framaroot, kingo, vroot, tower root, genius root, a többi most eszembe se jut de hiába eddig minden próbálkozás
-
plinksd25
tag
De jó hogy nem én vagyok így ezzel egyedül
vagyis nem jó... de én még nem találkoztam semmi használható megoldással.
Itt ha jól olvasom ugyan ezt a hibát írják: http://www.droidforums.net/threads/multi-touch-issue.233138/
Illetve itt: http://www.china-devices.com/Thread-Ulefone-U5-Multitouch-issue de itt olyasmit írnak hogy mivel kínai telefon így ezért olcsó mert nem is valódi multitouchHa egy kicsit vágod az angolt akkor lehet keresgélni 'multitouch issue' címszó alatt hátha lesz valami...
-
plinksd25
tag
válasz
lizakattila #54 üzenetére
Ha esetleg lesz időd akkor kérlek próbálj ki valamilyen fps játékot (Dead Trigger, Frontline Commando bár ez nem tudom mennyire fps..) mert nagyon kiváncsi vagyok hogy csak nálam vacakol vagy minden ilyen telefonnál :/ milyen kamera beállításokat használsz ha szabad tudni?
-
plinksd25
tag
válasz
lizakattila #51 üzenetére
És nektek milyen negatív tapasztalataitok vannak? Ha vannak egyáltalán.... Ez a multitouch probélma amiről már írtam nálad is jelentkezett játékoknál?
Megnéztem a tesztképeket amiket kêszítettél és már kezdek arra gyanakodni hogy az enyêmmel valami nem stimmel...tájképet gyári kamera app nem tud készíteni élesen, videózás közben nem fókuszál...
-
plinksd25
tag
válasz
lizakattila #49 üzenetére
Nagyon jó köszi a linket
ezek szerint neked is ilyen telefonod van?
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #47 üzenetére
Flip tok az nekem is kellene már lassan 3 hónap után :S igaz eddig még semmi baja nem lett... A méretét meg lehet szokni hamar nekem már fel sem tűnik de szerintem nem olyan hatalmas
Recsegős hang? Jó minőségű zenét kell hallgatni és akkor nem recsegek
olyan hangosan nem szól hogy recsegjen..
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #45 üzenetére
Na akkor hajrá!
Milyen szinben fogod megrendelni? Én is ezért választottam ekkora telefont hogy filmezzek de mindenki azt mondja minek ekkora telefon stb. Nekem ettől kisebb már sosem kellene
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #43 üzenetére
Tényleg nagyon jól néz ki főleg mikor már a kezedben tartod
munkahelyemen mindenki kikerekedett szemmel néz hogy ez meg mi??
Őszintén szólva a hangszöró tényleg nem egy nagy durranás de az az érdekes hogy headset nélkül hangosabb mint vele de pl. buszon nem hiszem hogy jó szemmel néznék ha hangosan néznéd a filmet
de ha otthon filmeznél rajta akkor teljesen jó én is ezt teszem minden nap nézem rajta a sorozatokat, filmeket... A legtöbb játék szinte megy rajta akadásmentesen, az aphalt 8-at még nem próbáltam de a batman arkham origins vagy micsoda gond nélkül megy, a real racing 3 is ami azért egy komoly game
csak nálam az fps játékokkal van gond illetve nem csak nálam mert külföldi fórumokon is olvastam hogy ha két ujjal egyszerre irányítasz és az egyiket elengeded akkor a masik is megszűnik és ezt nem értem hogy miért
így pl az egyik kedvencemmel sem tudok játszani (Dead Trigger2) mert ugye bal oldalt megyek előre, jobb oldalt forgatom a kamerát, ugyan itt kell tüzelni is és nem tudok folyamatosan menni forogni tüzelni mert mindig megáll és nagyon idegesítő
Most lehet hogy emiatt kétszer is átgondolod hogy megvedd, te döntésed én 50ezerért vettemmár most 42ezerért is láttam de nem bántam meg egyáltalán és nagyon sokáig fog szolgálni remélem
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #40 üzenetére
Szerintem a csengéssel semmi baj nincs attól függ milyen csengőhangot állítasz be rajta, én eddig mindig meghallottam. Kevés ram használat szinte sose fogyott még el eddig, fagyás szintén nem volt még eddig pedig nyúzom rendesen egész nap
a kamera nem a legjobb de erről már feljebb írtam részletesebben!
-
plinksd25
tag
A kamerát én még annyira nem állítgattam, nem teszteltem nekem nem az az elsődleges de én is meg vagyok vele elégedve. Videó felvételnél nálam valahogy nem működik a fókuszálás sehogy se nem tudom mi baja van :/ Ezen a youtube felbontásos dolgon én meglepődtem hogy nem lehet nagyobbra venni a felbontást, viszont töltöttem le 1080p felbontású videókat és azok szerintem naagyon szépek. Úgy látszik ez a hangerő probléma mindegyik készüléknél fen áll és mindenki azt írja hogy csak a bt headsetnél jó a hangerő. Nem bántam meg én sem hogy ezt választottam mert tényleg ilyen áron nem igazán van jobb "márkás" telefon.Nem tudom azok a kínából rendelhető telefonok milyenek lehetnek, egyik ismerősőm szerint nincs jobb azoknál...
-
plinksd25
tag
Hosszan rányomsz a képernyőre a képernyőre és ott lehet választani hogy minek a hátterét szeretnéd megváltoztatni.. De én úgy tudom hogy a zárképernyő csak gyári kép lehet..
Írj te is hogy miket tapasztalsz a használat során, pozitív negatív dolgok. Kíváncsi lennék hogy nálad a zenelejátszó hangereje milyen, gyári kamera alkalmazással tudsz távoli képet készíteni élesen? -
plinksd25
tag
válasz
#14121216 #30 üzenetére
Nekem teljesen megfelel a kamera, sokat nem fotózok
a telón elvileg a legújabb android van de nincs rajta frissítési opció pedig az előzö telefonokon mind volt.. Akkor ezen hogy lehetne majd frissíteni?
Ezen 4.4 van, a párom telefonján 4.4.2 akkor melyik az újabb? A concorde-ra nem lesz frissítés? Nehezen találok infókat erről a telóról de lehet hogy rossz helyen keresem.
Képeket majd készítek még ha lesz időm -
plinksd25
tag
válasz
#14121216 #27 üzenetére
Jó másodszor is félre értettem
van pár kép a gyári appal de csak közeli... Majd holnap készítek tájképet is sajnos egyik szomszéd se túl vonzó
http://kepfeltoltes.hu/view/140904/IMG_20140809_175925_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140904/IMG_20140809_180440_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140904/IMG_20140809_180101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
plinksd25
tag
válasz
#14121216 #19 üzenetére
Lehet hogy az nem tudom
a dobozán nincs feltüntetve ilyen de majd veszek vagy szerzek valahonnan egy kábelt és rögtön kiderül
én nem is tudtam hogy otg-s, nem mondta senki. de ezt majd csak jövőhéten :/ azt sajnálom hogy tokot nem adtak hozzá és csak rendelni lehet..bejártam az összes boltot, áruházat de még sehol sincs. Némelyik üzletben bele probáltam egy Galaxy Note tokba (sima univerzális becsúsztatós vacak) aztán mindenki lesett hogy milyen telefon ez és miért ilyen nagy
a teteje viszont kilógott
-
plinksd25
tag
-
plinksd25
tag
válasz
#14121216 #13 üzenetére
Az biztos hogy nem terjedt el remélem ami késik nem múlik
Utána nézek majd ennek az Ulefone-nak..
Nekem előtte egy Akai pha5800 voltmilliószor jobb a Concorde szerintem nagyon szép képet ad, a színek is jók, nagy a betekintési szög is. Kipróbáltam egy 1080p videót rajta amit az Akai csak akadozva tudott játszani de ezen tökéletes. Az otg-t még nem.volt lehetőségem kipróbálni. Ez a lapozás dolog nekem nem ment de lehet hogy én vagyok a béna
-
plinksd25
tag
Minden napi használt során..teljesen jó, meg vagyok vele elégedve! 2 hónapja vásároltam és már az első naptól kezdve használom folyamatosan..játszok, filmeket nézek szóval ha nem dolgozok szinte folyamatosan használom wifivel, sajnos így gyakran kell tölteni de egyébként 2 napig simán bírja ha nincs komolyabban terhelve. Első problémával akkor találkoztam mikor a buszon zenét szerettem volna hallgatni.. A rendszer figyelmeztetett hogy a megengedettnél nagyobb hangerőt akarok amire rányomtam hogy "ok" de semmit nem változott, ugyan olyan halk maradt. Filmeknél ugyan ez a helyzet ha headsettel használod, semmit hallani belőle. Szerintem ez nem normális.. Utána jártam, elvileg ha rootolni sikerül (ami eddig nekem nem ment) akkor a play áruházból olyan alkalmazást lehet letölteni amivel ki lehet kapcsolni ezt a figyelmeztetést.
Második probléma: a gyári kamera alkalmazással 2 méternél távolabb nek tudtam éles képet készíteni semmilyen körülmény között sem. Egyszerűen nem tudott távolabb fókuszálni, nagyon dühített de addig nem nyugodtam amíg meg nem oldottam.Most akadtam rá a camerapro nevű alkalmazásra amivel ki lehet küszöbölni ezt a problémát. A 8.2 megapixelben viszont kételkedem...
Sokáig a Wayteq-en járt az eszem de ez a teló már első ránézésre magával ragadottIgazából nek csalódtam benne, az anyaga nagyon tetszik, nem recseg, nem akar szétesni nagyon egyben van! Jah a gyári headset viszont elég gagyi..
Ha valaki játékra használja írjon hogy miket tapasztal mert engem ez idegesít nagyon hogy ha két ujjal használom és az egyiket elveszem akkor a másik is "megáll" hiába tartom nyomva folyamatosan. De úgy vettem észre ez csak olyan játéknál jelentkezik ahol nincs fix irány gomb.
-
plinksd25
tag
Valaki játszott már rajta fps játékkal? Nekem valahogy nem mert ha egyszerre két ujjal kezelem majd az egyiket elveszem, a másik irányítása is megszűnik..ez elég idegesítő. A másik gond a zenelejátszó hangerejével van, elég halk és hiába viszem a tovább a figyelmeztetés után, nem változik semmit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest