- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
plinksd25
tag
válasz kisaladdin69 #43 üzenetére
Tényleg nagyon jól néz ki főleg mikor már a kezedben tartod munkahelyemen mindenki kikerekedett szemmel néz hogy ez meg mi?? Őszintén szólva a hangszöró tényleg nem egy nagy durranás de az az érdekes hogy headset nélkül hangosabb mint vele de pl. buszon nem hiszem hogy jó szemmel néznék ha hangosan néznéd a filmet de ha otthon filmeznél rajta akkor teljesen jó én is ezt teszem minden nap nézem rajta a sorozatokat, filmeket... A legtöbb játék szinte megy rajta akadásmentesen, az aphalt 8-at még nem próbáltam de a batman arkham origins vagy micsoda gond nélkül megy, a real racing 3 is ami azért egy komoly game csak nálam az fps játékokkal van gond illetve nem csak nálam mert külföldi fórumokon is olvastam hogy ha két ujjal egyszerre irányítasz és az egyiket elengeded akkor a masik is megszűnik és ezt nem értem hogy miért így pl az egyik kedvencemmel sem tudok játszani (Dead Trigger2) mert ugye bal oldalt megyek előre, jobb oldalt forgatom a kamerát, ugyan itt kell tüzelni is és nem tudok folyamatosan menni forogni tüzelni mert mindig megáll és nagyon idegesítő
Most lehet hogy emiatt kétszer is átgondolod hogy megvedd, te döntésed én 50ezerért vettem már most 42ezerért is láttam de nem bántam meg egyáltalán és nagyon sokáig fog szolgálni remélem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.