- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
plinksd25
tag
válasz
kisaladdin69 #43 üzenetére
Tényleg nagyon jól néz ki főleg mikor már a kezedben tartod
munkahelyemen mindenki kikerekedett szemmel néz hogy ez meg mi??
Őszintén szólva a hangszöró tényleg nem egy nagy durranás de az az érdekes hogy headset nélkül hangosabb mint vele de pl. buszon nem hiszem hogy jó szemmel néznék ha hangosan néznéd a filmet
de ha otthon filmeznél rajta akkor teljesen jó én is ezt teszem minden nap nézem rajta a sorozatokat, filmeket... A legtöbb játék szinte megy rajta akadásmentesen, az aphalt 8-at még nem próbáltam de a batman arkham origins vagy micsoda gond nélkül megy, a real racing 3 is ami azért egy komoly game
csak nálam az fps játékokkal van gond illetve nem csak nálam mert külföldi fórumokon is olvastam hogy ha két ujjal egyszerre irányítasz és az egyiket elengeded akkor a masik is megszűnik és ezt nem értem hogy miért
így pl az egyik kedvencemmel sem tudok játszani (Dead Trigger2) mert ugye bal oldalt megyek előre, jobb oldalt forgatom a kamerát, ugyan itt kell tüzelni is és nem tudok folyamatosan menni forogni tüzelni mert mindig megáll és nagyon idegesítő
Most lehet hogy emiatt kétszer is átgondolod hogy megvedd, te döntésed én 50ezerért vettemmár most 42ezerért is láttam de nem bántam meg egyáltalán és nagyon sokáig fog szolgálni remélem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest