- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozsomak
csendes tag
válasz
Zototh64 #414 üzenetére
Persze. Az alap itt van.:
http://forum.xda-developers.com/canvas-turbo/general/howto-modify-ebr-mediatek-devices-t2769604
Itt készen is vannak különböző MTK - s telókhoz való módosított ebr file - ok :
http://forum.zopomobileshop.com/thread-1412-1-1.htmlBorzasztó bonyolultnak tűnik pedig nem az. Root kell hozzá. Meg jó ha van cwm de nem feltétlenül kell. MTKdroidtools - al vagy recovery - ből csinálni kell egy rom mentést a telóról. Utána ugyanazzal blokkok készítése a Flashtoolhoz a mentésből. Ebből megvan a 2 eredeti ebr1 és ebr2 file. Ezeket kell módosítani az első link - ben szereplő tweak progival a kívánt méretűre (vagy pedig letölteni a második linkben lévő már módosítottat.
A két új ebr file - t kicserélni a Flashtoolhoz előkészített mappában. Majd végül az spflashtool - lal az utóbb említett könyvtárban lévő scattert betallózni. És csak a két ebr file-t kiválasztva firmware upgrade-t nyomni a telóra. Ennek módjára nézz utána. Újraindítás után a teló a telefon a telefon memóriát sérültek fogja jelezni és felajánlja a formázást. Ok erre és kész. Ha hazaérek este majd írok még részleteket. -
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #399 üzenetére
nekem is fekete van,csak igy fehér dobozba adták. lehet azóta ez változott,nem tudom. erősebb a hardver erősebb akku dukál hozzá
de meglepően jól bírja. van ez a cpu energiatakarékos mód. nekem ez mindig is be volt kapcsolva,nem tudom mit eredményez ha esetleg ki van kapcsolva.de gondolom nem okoz semmi különös dolgot. http://kepfeltoltes.hu/view/150608/Screenshot_2015-06-08-22-35-33_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #385 üzenetére
árukeresőbe beirtam a teló tipusát,kiadott egy csomó webáruházat ahonnan meg lehet rendelni,de végül a pc diszkontból vettem meg,itt volt a legolcsóbb. http://www.pcdiszkont.hu/31072/concorde-smartphone-5580-grand-8gb-dual-sim-okostelefon-fekete én ennyiért vettem,de most nézem hogy sokkal olcsóbb lett https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/concorde/smartphone-5580-p259083149/
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #383 üzenetére
A teszt teló szó szerint teszt teló volt a videóban
amúgy én kértem az ITfröccs-től hogy csináljanak ezzel a telóval tesztvideót,a "tesztalany teló" tényleg nem volt a helyzet magaslatán,de pozitív csalódás ért mikor meghozta a futár és beüzemeltem a készüléket. megkönnyebbültem,mikor teszteltem én is,és semmi gond nem volt vele,és most is a legjobbat nyújtja.
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #379 üzenetére
Szervusz Zoli! csakis pozitív tapasztalataim vannak a grand-al kapcsolatban
teszi a dolgát,minden rendben vele,használom minden nap,gps 1percen belül talál egy tucat műholdat,google maps-al és igo-val teszteltem. aktívan netezek rajta,akku kimondottan jó! 15%al még másfél órát bőven elmegy,amúgy egész nap nyomkodom szinte,hol wifin hol mobilneten.... max fényerőn,a legjobb felhasználói élményekkel is 70%ig merül az akku 8óra alatt,tehát nagyon jól ráoptimalizálták a 4.4-re ezt a hardvert. biztonság kedvéért vettem concorde-tól power bankot 7200mah-at,ha esetleg megyek valahova hosszabb időre és merülő félben lenne a teló akkor csak felcsatlakoztatom és a táskámban feltöltődik 2óra alatt teljesen
ez volt a legjobb választásom a cc-től szerintem. használtam kollégám samu galaxy s5ösét 1hétig,hát azt kell mondjam a cc leverte akkuidőben és teljesitményben a prémium kategóriás 150ezer forintos samut. nagyon meg vagyok vele elégedve! csak ajánlani tudom neked is és mindenkinek aki ebben a kategóriában gondolkodik
ui: a flip tok teljes védelmet nyúlt a telónak,sehol egy karc a készüléken,ellenben a silány minőségű fólia elég hamar karcolódik,főleg ahol a flip tok elején van az az 5centi átmérőjű lyuk,meglátszik a fólián a kör ahogy mindig rácsukod,de nem gáz mert alapból 2fóliát adnak hozzá,meg lehet külön vágatni rá,jobb minőségű fóliát. ez a gyengéje ha fogalmazhatok így.
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #367 üzenetére
Pc diszkontból rendeltem meg. ramból tehettek volna bele minimum 2gigát. de igy 1gigával is simán visz mindent. antutu progival 35ezer pontszámot ért el a tesztem alatt. nagyon jó,nagyon gyors,8magból 6alvó módban van,pedig terhelem ezerrel a "gépet" -és még mindig birná. nagyon meg vagyok vele elégedve. itt vettem a készüléket : http://www.pcdiszkont.hu/31072/concorde-smartphone-5580-grand-8gb-dual-sim-okostelefon-fekete amúgy 4300as akkuval adják nem 2000essel ahogy az adataiban szerepel
csakis pozitiv dolgokkal tudok róla nyilatkozni. 5500asomat jó áron,kolegának 37ért tudtam eladni. még novemberig van rá gari. én 45ért vettem anno.
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #318 üzenetére
Nekem sima 4.4volt,most frissités után lett 4.4.2. és más a felhasználói felület,olyan mintha valami launcher-t használnék. most az alapsáv vége:V35.P7,kernel verziója:3.4.67.build:e2109v82_qq3016_s5500_2014.10.21. majd ha beköltöztem a telóra akkor majd csinálok képernyő mentéseket.
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #315 üzenetére
Na,megvolt. 4.4.2es rendszer lett rajta. Azelőtti csak 4.4es volt. Más lett a grafikai felület,mások az ikonok,és egy pár opcióval bővült a menü. A cam dologra azt mondták hogy az szoftver hiba lesz,ebben a 4.4.2ben ez màr javitva van. Lehet akkor neked is ezt el kellene jàtszanod a frissitèssel. 2014.10havi build került rà. A problèmáim megoldódtak.
-
dadmike
tag
válasz
Zototh64 #292 üzenetére
Én egy cseppet elbarmoltam mert nem csináltam backupot a gyári romról . igy meg nincs benne az a 3d időjárás jelentés ,térkép folyton leáll,de nem is használom,így letiltottam. meg az android billentyűzet azonnal leáll folyton,már az elején,igy rá vagyok kényszerülve más billentyűzetre. (swiftkey-t használok) az nagyon bejött.
-
WaSabEE
újonc
válasz
Zototh64 #281 üzenetére
Valószínüleg félre értetted vagy én nem voltam elég pontos.. Nem CWM- ből akarom feltenni a romot, hanem SP Flashtoolal..
Először csak a romban lévő CWM-et akartam volna feltenni aztán pedig az egyész romot.. Ma megpróbáltam felrakni csak nem találom meg a megfelelő vcom preloader driver szerintem nem megfelelő vagy érzékeli a telót vagy nem..
-
plinksd25
tag
válasz
Zototh64 #170 üzenetére
Persze aki ért hozzá annak könnyű
én nem mertem, nem is akartam belepiszkálni mert tudtam hogy túl sok időt nem fog nálam eltölteni. Nem is váltottam volna ha kielégíti a nem túl magas igényeimet 50ezerért! Amit így már kicsit soknak találok, nem tudom ki mennyiért vette...
-
plinksd25
tag
válasz
Zototh64 #156 üzenetére
Számomra nehéz elhinni hogy ezt a képet készítetted a telóval. Nekem 2 méternél távolabb nem tudott fókuszálni sehogy sem söt videózásnál még pocsékabb volt az egész. Arról nem is beszélve hogy videónál folyamatosan kellene fókuszálnia.. 50000 forintért nem tudtak bele tenni egy normális kamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest