- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Piszkos-Fred #198 üzenetére
Bizony, és akkor még nem volt kompresszió, az éjszaka pont olyan hosszú volt, mint a nappal, és ezzel se volt gond, mert nappal gyűjtögettél, éjszaka meg kraftoltál. Én sajnálom, hogy azt úgy megszüntették, nem jó ez így, hogy sötét éjszaka fáklya nélkül el tudsz lenni, a "csodafáklyák" meg még szarabbak világítani, mint a sima... Abba úgy benne lehetett volna, hogy a jobb fáklyának több a fénye.
Szerintem az eladások és a télny, hogy mennyire rápörögtek az emberek erre a relatíve üres valamire meggyőzték őket arról, hogy ebből hoszútávú bevétel lehet. Nekem a MYZ
tE is nagyon bejött. Amúgy nézem épp, hogy milyen régi cég is ez... '93 nem ma volt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Piszkos-Fred #194 üzenetére
Ez egy nagyon jó leírás, aminek a fele nem létezett, mikor még anno játszottam. Plusz volt 1-2 lehetetlen küldetés a különböző bugok miatt.
Na igen, ez annyira RPG, hogy itt a karaktered múltját, jelenét és jövőjét is neked kell kitalálni. Alig fogja a kezed a játék, azt is inkább technikai oldalról.
Early-be mondjuk nekem tetszett a világ kegyetlensége. Pl ha sötét volt, akkor sötét volt. Nem úgy, mint most. Konkrétan nem láttál semmit. Ha volt tüzed, az jó volt pár méterre, de ennyi. Na most én voltam tanyán a semmi közepén és ha csak nincs fent a hold, akkor ott is sötét van. De nagyon. Barlangokba meg főleg felejtős lenne bármit is látni fényforrás nélkül, de ezen is könnyítettek utólag. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Piszkos-Fred #194 üzenetére
a Journey-ben a chapterek, mennyi teljesített után oldódik fel a következő "fejezet"?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Piszkos-Fred #187 üzenetére
De ez is, mint minden "kuldetes", csak egy achievement/progress jellegu utmutato formajaban van jelen. Nincs konkret kuldetes, se annak leadas es jutalmazas, mindent magadnak csinalsz.
hát, akkor refundolom ezt is... csak megveszem a Witchert... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Piszkos-Fred #184 üzenetére
A teherhordó rabszolgák továbbra sem jók semmire a náluk levő tökfödő elvételén túl?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tudtommal valami felszabadításom a cél... valami hidat is láttam, szellemek mozogtak rajta...
-
törölt tag
válasz
Én kezdésnek mindig felszaladok a fensíkra, arra a környékre, ahol van az a nagy benszülött erőd vagymi, fekete kőből, folyamatos morgás hallatszik bentről, és ahogy bemész, elsötétül minden.
Na ott, a struccok felett érdemes nekikezdeni, mert rengeteg iron és coal van a környéken, van tojás, és strucc. Thick leatherig simán rendben vagy, de azért már kicsit messzebbre kell majd menned.
Acél is rendben lesz, mert közel van a barlang a brimstone lelőhellyel. Thrallok megint milliószám.
A víz kicsit kérdéses, amíg nem tudsz kutat építeni, de aránylag közel a folyó, és ha csinálsz 4-5 kulacsot, simán elég napi 1x vízért leugrani.
Ironért pl elmegyek a nagy sivatag irányába, pont ellentétesen, mint ahol a benszülött erőd van. Ahol a 3 koponyás skorpió van, azon picivel túl. Egy körrel el lehet hozni kb 5000 vasércet. Nekem 4-6 furnace olvasztja egyidőben. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Piszkos-Fred #138 üzenetére
Több száz órám van a játékban, eddig nem volt vele semmi baj. Eddig is a része volt, akkor miért nem riasztott? Ha rendre nem érdekelnek a riasztások akkor a vírusirtónak kb semmi értelme. Nem Avirám van szóval nem csak az ismeri fel kártékonynak. Na mindegy, hátha jön hozzá valami javítás amivel megoldódik.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Piszkos-Fred #136 üzenetére
Persze hogy nem véletlenül, hiszen a Steamről töltődik le mikor indítanám a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest