- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez jogos, pótoltam a leírást az adatlapon! Egy 3080 10G mellett ücsörög az 5700X, 32 GB RAM társaságában egy B550-es lapban. Az egész hóbelevancot egy durván túlméretezett custom loop hűti külső radiátorral, így a hőmérséklet miatt nem vesz vissza se a CPU, se a GPU a boost órajelekből.
Ha munka, akkor általában backend fejlesztés, desktop gépek számára nem teljesíthetetlenül magas igényekkel (leginkább a RAM tud kevés lenni, pl. a mostani projectemhez 25+ GB RAM kell, hogy ne egy órán át fussanak a tesztek), terveztem beleásni magam az ML-be, de nincs időm rá mostanában. A múlt héten vettem friss, ropogós új laptopot, szóval mostantól ismét "B" terv munkára a desktop, ha valami lenne a laptoppal.
A 40x0-s szériát kihagyom, talán az 5080-on elgondolkodom majd. Ha nem eszi meg az összes villanyt a kerületben és nem kérik el érte az ember veséjét.
Összesítve leginkább a minFPS miatt érdekelne, ahogy hallottam, abban az X3D-s procik jóval jobbak, mint az extra cache nélküliek. -
Szerintetek megérné mondjuk lecserélni az 5700X-t egy 5800X3D-re, vagy inkább rakjam majd bele a pénzt a következő genbe?
Eredetileg az SFF miatt vettem az 5700X-t, de azóta vízre váltottam így a melegedés már nem faktor.(A gépet munkára és játékra használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest