- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Az asus volt a szemét vagy a bolt? Még 775-ös időszakban elszállt a gigabyte alaplapom annyitól, hogy az 1066MHz xmp profil engedélyezve lett, visszavittem garanciás ügyintézésre, majd 1 hét után közölte a bolt, hogy buktam a garanciát mert sérült az egyik érintkező a foglalatban. Hülye voltam mert nem készítettem képet leadáskor róla, én nem ejtettem bele semmit, cpu ki egyből vissza a takaróműanyag, hogy ne sérüljön semmi, gondolom a szervizben elbaszták aztán ennyivel elintézték. Vissza lett hajtva azaz 1 láb és fél évvel később elfogadták, aztán levásárolhattam az árát.
A linkről, nem újdonság, több márkánál is voltak már ilyen szarságok, pl msi-nél, amikor csak a ramok felét fedte be a pad -
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
Egyszerű az ok, mivel apu, kevesebbet fogyaszt, mint egy cpu+vga páros, így nagyobb üzemidő érhető el, amiért több hasznot várnak a gyártók, illetve kérdés a tervezett mennyiség is, mert nem mindegy, hogy valamiből 10 millióval terveznek és azzal kell behozni mindent költséget vagy csak 1 millióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest