- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
En ugy tizenketto-harom evesen matattam benne, meg is razott, utana megtanultam, hogy ne nyomjam fullba a kretent.
Ettol fuggetlenul, ha megvedik az embert a sajat hulyesegetol, az hasznos. (Koszi fi-rele)
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
Azért nem egészen, az értelmes és gyakorlott ember simán dolgozik feszültség alatt lévő gépben is, persze ugyan úgy a hülyék is, de annak meg is van általában a negatív következménye, ha csak véletlen nincs szerencséje.
Villanyszerelők is gyakran dolgoznak áram alatt, persze mindig jobb az óvatosság, de ha már ügyes és gyakorlott az ember, akkor nem feltétlen szükséges. Mára már (sőt már a megjelenéskor is lehetett) a SATA HDD-ket és SSD-ket is lehet menet közben cserélni, csak a leválasztásra kell ügyelni szoftveresen és hardveresen is és én örülök is ennek hogy így van, minél modulárisabb és rugalmasabb egy rendszer, annál jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged