- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
En ugy tizenketto-harom evesen matattam benne, meg is razott, utana megtanultam, hogy ne nyomjam fullba a kretent.
Ettol fuggetlenul, ha megvedik az embert a sajat hulyesegetol, az hasznos. (Koszi fi-rele)
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
Azért nem egészen, az értelmes és gyakorlott ember simán dolgozik feszültség alatt lévő gépben is, persze ugyan úgy a hülyék is, de annak meg is van általában a negatív következménye, ha csak véletlen nincs szerencséje.
Villanyszerelők is gyakran dolgoznak áram alatt, persze mindig jobb az óvatosság, de ha már ügyes és gyakorlott az ember, akkor nem feltétlen szükséges. Mára már (sőt már a megjelenéskor is lehetett) a SATA HDD-ket és SSD-ket is lehet menet közben cserélni, csak a leválasztásra kell ügyelni szoftveresen és hardveresen is és én örülök is ennek hogy így van, minél modulárisabb és rugalmasabb egy rendszer, annál jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest