- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolika
csendes tag
na ittvok
szal ez kéne vagyis ilyesmit szeretnék
http://kepfeltoltes.hu/view/071110/Screenshot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mint amit már az egyik srác belinkelt
ja és éredekelne hogy a tetejére hogy lehet képet rakni és a kocka mögötti kép méretét hogy tudom akkorára méretezni hogy ilyen szép legyen mint ittigazából ha most forgatom a kockát amit sikerül csinálnom akkor belülről forgatom vagy valami hasonló módon tudnám megfogalmazni.de én ilyet szeretnék mint a képen
huhh lehet homály az egész de már naggyon álmos vagyok
kösz a segítséget jóéjt -
prolika
csendes tag
Jóestét!!
kb 2 3 óra próbálkozás után sikerült beüzemelni a kockát forog is meg minden.csak a kocka mögé tett kép mérete baszott nagy és pixeles,tehát nem szép.....!hogy lehet kissebbíteni?? valamint hogy lehet azt megcsinálni hogy látom az egész kockát és úgy forgetom???huh ezt most nemtom máshogy kérdezni.lehet hogy nemértitek na mindegy még próbálkozomXDXD.szóval most ahogy forgatom látom a hátteret mogotte de én azt szeretném hogy az egész kockát lássam a képernyőn és ott tudjam forgatni huuh ez lehet homályos....pill
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest