- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0se
tag
Gyakorlatilag nekem is, mivel csak akkor jön elő a dolog ha majdhogynem teljsen le van csukva kijelző csak épphogy valszeg hozzáér a kis pöcökhöz ami ezt érzékeli, és ahogy megmozdítom akkor gondolom lenyomja és innen következtetve ugyanarrol a jelenségről beszélünk.
Akkor ez nem hiba, köszönöm szépen, megnyugtattál. -
n0se
tag
ja amugy nekem 1,5 cerka, tehát lényegében detto ugyanaz
várom válaszod, hogy nálad is megvan e a hiba, köszönöm
-
n0se
tag
Csak azért kérdem, mert ha nálad is megvan ez a jelenség akkor ez valszeg normális
-
n0se
tag
szerintem is nagyon jó
Tehát akkor neked is megvan ez a jelenség, mert akkor nem aggodom de pontosan ez az amit mondassz nálam is ez van pontosan?
Lehet, hogy kikapok érte de sehol nem kaptam rá reakciót -
n0se
tag
Valaki vmit az észlelt hibával kapcsolatban tudna mondani? Hogy mitől lehet ill. mi okozhatja?
köszönöm -
n0se
tag
Hali,
hát gondoltam nyitok ennek a notinak egy topikot, lévén, hogy én is egy ilyen noti boldog tulajdonosa vagyok
Várom azok tapasztalatait akiknek szintén eddig általam nagyon jónak vélt lapotop-ja van. Mit tapasztaltatok vele kapcsolatban stb.
Nekem eddig egyetlen apró észrevételem van vele kapcsolatban ami negatív, a többi mind pozitiv, szal amikor félig lecsukom a notit de nem teljesen szal nem kapcsol ki semmit, akkor amikor nyitom ki, akkor nyitás közbe egy negyed másodpercre bevillan a kép a nyitás közben, de utána rögtön helyreáll. Véleményem szerint ez elnézhető nagyon nagyon apróság, kívánom ez a legyen a legnagyobb bajom vele.
Amúgy valaki tapasztált már ilyet vele kapcsolatban?
Vagy ha mást, akkor mit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest