- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
UP
-
Chappy
tag
Sziasztok! Nekem is ilyen a notim! Ngayon jó, 1,5 GHz, 512 MB. Van rajte egy WiFi gomb, de hiába kapcsolgatom, nem reagál? Bel kell épettetni a wifit, vagy külső eszköz kell, vagy valami baja van a gépemnek? A windows nem észklel vezetéknélküli hardwaret. Havenni kell, kb mien árbnan van?
Másik kérdés. HOgyan lehet Windows gomd + break billentyűkombinációt csinálni? Van rajta FN. Nekem még sehogy se sikerült. EZ jó lenne, mert gyakran kell meghívni a rendszert. Parancsikon is van, de a másik gépen megszoktam.
[Szerkesztve] -
n0se
tag
Gyakorlatilag nekem is, mivel csak akkor jön elő a dolog ha majdhogynem teljsen le van csukva kijelző csak épphogy valszeg hozzáér a kis pöcökhöz ami ezt érzékeli, és ahogy megmozdítom akkor gondolom lenyomja és innen következtetve ugyanarrol a jelenségről beszélünk.
Akkor ez nem hiba, köszönöm szépen, megnyugtattál. -
n0se
tag
ja amugy nekem 1,5 cerka, tehát lényegében detto ugyanaz
várom válaszod, hogy nálad is megvan e a hiba, köszönöm
-
n0se
tag
Csak azért kérdem, mert ha nálad is megvan ez a jelenség akkor ez valszeg normális
-
n0se
tag
szerintem is nagyon jó
Tehát akkor neked is megvan ez a jelenség, mert akkor nem aggodom de pontosan ez az amit mondassz nálam is ez van pontosan?
Lehet, hogy kikapok érte de sehol nem kaptam rá reakciót -
szilvaspet
tag
Üdv!
Először is szerintem ki fogsz kapni amiért ennek új topic-ot nyitottál azután, hogy a problémádat leírted a HP topic-ban is..
Nekem is 6110-esem van egyébként, 1.4 cerka...
A fenti probléma csak lecsukott kijelző felnyitásakor jelentkezik - bevillan az asztal, majd fekete kép aztán újra az asztal...
A gép egyébként képességeihez, árához (br 155.000) mérten szupi... -
n0se
tag
Valaki vmit az észlelt hibával kapcsolatban tudna mondani? Hogy mitől lehet ill. mi okozhatja?
köszönöm -
n0se
tag
Hali,
hát gondoltam nyitok ennek a notinak egy topikot, lévén, hogy én is egy ilyen noti boldog tulajdonosa vagyok
Várom azok tapasztalatait akiknek szintén eddig általam nagyon jónak vélt lapotop-ja van. Mit tapasztaltatok vele kapcsolatban stb.
Nekem eddig egyetlen apró észrevételem van vele kapcsolatban ami negatív, a többi mind pozitiv, szal amikor félig lecsukom a notit de nem teljesen szal nem kapcsol ki semmit, akkor amikor nyitom ki, akkor nyitás közbe egy negyed másodpercre bevillan a kép a nyitás közben, de utána rögtön helyreáll. Véleményem szerint ez elnézhető nagyon nagyon apróság, kívánom ez a legyen a legnagyobb bajom vele.
Amúgy valaki tapasztált már ilyet vele kapcsolatban?
Vagy ha mást, akkor mit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest