Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
FF-be a pluginek nem izgatnak nekem böngésző kell nem luxus merci.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem FF-be talán 2 kieg volt.
A Dragon simán kielégíti 1 átlag neten böngészni akaró kivánalmait akinek tényleg csak arra kell mint nekem pl, hogy menjen ide oda és gyorsan. Mert ugye a FF kezd olyan lenni mint 1 teherautó.

Nos ezeket a kiegészítöket használom az FF-en ..nem csilli villi cuccok ha utánanézel a Fierfox add-on oldalon. Olyam kiegészítök amik KÉNYELMESSÉ teszik a Firefox használatát, és MÉG BIZTONSÁGOSSABBÁ ettöl még nem lesz luxusmerci, és gyanítom a CD-be ugyanúgy bele van integrálva jó egynéhány ....
Én Imádom a Comodo-s termékeket de szerintem csak marketingfogásnak tünik, hogy a Goggle-alapjaira csináltak egy böngészöt ..PRIVI vélemény és egy kis elfogultság is dolgozik bennem de jelenleg Nekem legalább is nem a gyorsaság a minden egy böngészönél..ha már gyorsaság akkor OPERA 10.1 és nem egy Goggle klón...
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy az FF ben is elférne mondjuk a kezdöoldal amin láthatóak volnának azok a lapok ahol elözöleg voltál de ennyi....
a CD nem az FF és egy ideig sajnos nem is lesz az...Számomra legalább is nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)