Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Megfogadtam, hogy nem írok a marhaságaidra de egyszerüen idegesít az a sok agyatlan állatság és baromság amit itt összehordasz és firkálsz..Légyszives vagy PONTOSAN IDÉZZD AMIT ÍROK vagy NE célozgass senkire jó???? Tele van van a hócipöm Veled hülyeségeket írkálsz fafejü vagy és a homokba dugod a fejedet képtelen vagy arra , hogy objektíven láss dolgokat .Térj már észhez és írd lE a VALÓSÁGOT !!!!!
Szóval ÉN azt írtam Hogy a CHROME böngészöjét nem, rakom fel HELYETTE inkább az IRONT használom, mert: és akkor BETETTEM A CIKKET !!!!!! amiben a TÉNYEKET !!!! ÉRTED BIMBÓ TÉNYEKET ÍRTAK LE !! Nem állítólag meg nem anyámkínja hanem a száraz tényket..TE TESSÉK ITT VAN TE !!!!!

IRON vs CHROME 4Azt ha lefordítod akkor igen is látszik, hogy a 4-es CHROME van vannak olyan biztonsági dolgok amit Mind az IRON és Mind a DRAGON fejlesztöi kivettek, mert a felhasználoi adatbiztonságot SÉRTHETTÉK ezzel is biztonságosabbá tették a Böngészöt..
egyébként meg azt is írtam, hogy nézzd meg hogy a GOGGLE miket rak fel a tudtod nélkül mindezt csak azért hogy minnél több INFÓT !!!!! ÉRTED INFÓT a BÖNGÉSZÉSI SZOKÁSODRÓL TTUDJON MEG !!!!!!!!!!!!!!!EZ TÉNY MIVEL EBBÖL ÉL ..
De befejeztem itt és most VéGE Én vagyok a Hülye , hoyg még Néha benézek erre a fórumra...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest